Libnet.ro
UNICEF

20:00

Operatorii telecom au platit 204,1 milioane euro pentru licente

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Operatorii telecom au platit 204,1 milioane euro pentru licente

Operatorii Cosmote Romania, Orange Romania, RCSRDS si Vodafone Romania au achitat suma de 204,14 milioane de euro reprezentand prima transa pentru licentele telecom in frecventele de 800, 900, 1. 800 si 2. 600 MHz achizitionate la finele lunii. continuă pe Wall-Street Ro

Actionarii BCR au aprobat o majorare de capital pentru atragerea a 110 milioane euro - surse.

Actionarii BCR au aprobat o majorare de capital prin care banca vrea sa atraga 501 milioane lei 110 milioane euro) si modificarea statutului, astfel incat executivul institutiei de credit sa poata decide desfiintarea de unitati fara aprobarea Consiliului de Supraveghere. Toate punctele de pe ordinea de zi au fost aprobate, asa cum au fost prezentate in convocator, au declarat pentru MEDIAFAX surse din actionariat. Pentru majorarea capitalului, banca vrea sa emita 770,76 milioane de .

ING: Estimam ca banca centrala a vandut aproximativ 700 milioane euro in noiembrie, perioada in care leul s-a intarit cu doar 0,7% in medie fata de luna precedenta

Marti, in jurul pranzului, moneda unica se tranzactiona la 4,53 lei, intr-o sesiune cu volume reduse, pe o piata destul de apatica. Dupa ce nu a reusit sa se aprecieze dincolo de nivelul psihologic de 4,50/EUR saptamana trecuta, s-ar putea ca leul sa se intoarca la tendinta de depreciere catre 4,55/EUR, nivel spre care a gravitat in ultimele saptamani. Nivelul rezervelor valutare pentru luna noimebrie a oferit ieri o noua dovada pentru faptul ca interventiile sunt costisitoare si ofera beneficii limitate estimam ca banca centrala a vandut aproximativ 700 milioane euro in noiembrie, perioada in care leul s-a intarit cu doar 0,7% in medie fata de luna precedenta,spun economistii ING, intr-o nota remisa clientilor bancii.

Deutsche Bahn va prelua Regiotrans Brasov, pentru 67 milioane euro

Deutsche Bahn, cea mai mare companie feroviara din Europa, se va extinde pe piata romaneasca prin preluarea unui pachet de 70% din operatorul de transport de calatori Regiotrans Brasov, pentru 67 milioane euro, relateaza Mediafax.

Regiotrans Brasov, preluata de Deutsche Bahn pentru 67 milioane euro

Deutsche Bahn, cea mai mare companie feroviara din Europa, se va extinde pe piata romaneasca prin preluarea unui pachet de 70% din operatorul de transport de calatori Regiotrans Brasov, pentru 67 milioane euro.

Petrom a incheiat un acord-cadru pentru servicii de prospectiune in valoare de peste 100 milioane euro

Compania OMV Petrom simbol SNP) a incheiat acorduri-cadru in valoare de 95,3 milioane euro fara TVA, cu Dolphin Geophysical AS, din Norvegia, si CGGVeritas Services, din Franta, pentru servicii de prospectiune seismometrica offshore in Marea Neagra, potrivit surselor de presa.

BT Leasing Transilvania IFN vrea sa emita obligatiuni de pana la 10 milioane euro

BT Leasing Transilvania IFN, parte a grupului financiar bancar Banca Transilvania, vrea sa im-pru-mute intre 22,5 milioane lei 5 milioane euro) si 45 milioane lei 10 milioane euro), prin vanzarea de obli-gatiuni cu maturitate de cinci ani.

Complexul Radisson Blu este evaluat la aproximativ 100 milioane euro

Complexul hotelier Radisson Blu din Bucuresti este evaluat de actionarul majoritar la 103,5 milioane euro net, reiese dintr-un raport al grupului israelian Elbit Imaging, care detine 77% din actiunile Bucuresti Turism, proprietarul unitatii.

Rezervele valutare ale BNR au scazut cu 603 milioane euro

Rezervele valutare la Bancii Nationale a Romaniei BNR) s-au situat, la finele lunii noiembrie, la nivelul de 31,16 miliarde euro, in scadere cu 603 milioane euro, comparativ cu luna precedenta, potrivit unui comunicat al Bancii Centrale.

Nokia isi vinde cu 170 de milioane euro sediul central din Finlanda, unde va ramane chirias pe termen lung

Nokia a anuntat marti ca decis sa-si vanda sediul central din Espoo, Finlanda, catre compania finlandeza Exilion pentru suma de 170 de milioane de euro, urmand sa ramana chirias pe termen lung in cladirea care ocupa 48. 000 de metri patrati. Producatorul finlandez de telefoane mobile se asteapta ca tranzactia sa se finalizeze pana la sfarsitul anului 2012.

Premiul cel mare la Joker, de peste 2,7 milioane euro, si cel de la Loto 6/49 nu au fost ...

Premiile puse in joc, duminica, la categoria I a jocurilor Joker si Loto 6/49, in valoare de peste 2,7 milioane de euro si, respectiv, de aproximativ 400. 000 de euro, nu au fost castigate, potrivit site-ului Loteriei Romane, potrivit Mediafax. La Loto 6/49, au fost extrasele numerele 10, 32, 37, 23, 45 si 39, iar reportul la categoria I este acum de 1. 130,2 lei. Categoria a II-a la Loto 6/49, pentru cinci numere ghicite din totalul de sase, a inregistrat noua castiguri a cate 26.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )