Libnet.ro
UNICEF

17:15

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost arestat, in urma unui miting de campanie

Antena3 Antena3,
Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost arestat, in urma unui miting de campanie

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost arestat duminica de politie la Moscova, dupa un miting de campanie in vederea alegerilor municipale de la 8 septembrie, au constatat jurnalisti AFP, potrivit. continuă pe Antena3

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost arestat in urma unui miting de campanie.

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost arestat duminica de catre politie la Moscova, dupa un miting de campanie in vederea alegerilor municipale de la 8 septembrie, transmite Mediafax. Candidatul de opozitie la functia de primar al capitalei ruse a fost condus intr-un vehicul de politie dupa ce a sustinut un discurs. El nu a opus rezistenta atunci cand politistii au venit sa il ridice, in timp ce cobora de pe scena. Un membru din cadrul echipei sale de campanie a declarat pentru AFP ca politia .

Alexei Navalni, principalul opozant al lui Putin, a fost arestat in timpul unui miting de campanie

Opozantul rus Alexei Navalni a fost arestat duminica de politie in Moscova, dupa un miting de campanie pentru alegerile municipale din 8 septembrie, relateaza AFP.

UPDATE Alexei Navalni, principalul opozant al lui Putin, a fost arestat in timpul unui miting de campanie si eliberat dupa circa o jumatate de ora

Opozantul rus Alexei Navalni a fost arestat duminica de politie in Moscova, dupa un miting de campanie pentru alegerile municipale din 8 septembrie, relateaza AFP. UPDATE Politia a declarat, dupa circa jumatate de ora, ca l-au eliberat pe Navalni.

Un roman a fost ARESTAT in Cambodgia. Vezi ce s-a intamplat.

Un roman a fost arestat de politia cambodgiana pe Aeroportul International din Siem Reap nord-vest) miercuri, avand asupra sa 3,5 kilograme de cocaina si fiind suspectat ca planuia sa transporte drogurile spre Thailanda, informeaza Mediafax. Serban Rares Cadri, in varsta de 38 de ani, a fost arestat imediat dupa ce a coborat de la bordul unei curse venind din Brazilia, care a facut escala in Singapore inainte sa aterizeze la Siem Reap, a declarat Um Amara, adjunctul sefului politiei din .

Un roman a fost arestat in Cambodgia: Este suspectat pentru trafic cu cocaina

Un roman a fost arestat in Cambodgia, miercuri, in timp ce avea asupra sa 3,5 kilograme de cocaina. Potrivit Cambodia Daily, barbatul este suspectat ca planuia sa transporte drogurile spre Thailanda. Potrivit.

Cambodgia: Roman a fost arestat dupa ce a fost prins cu 3,5 kilograme de cocaina

Un roman a fost arestat de politia cambodgiana pe Aeroportul International din Siem Reap nord-vest) miercuri, avand asupra sa 3,5 kilograme de cocaina si fiind suspectat ca planuia sa transporte drogurile spre Thailanda, relateaza publicatia Cambodia Daily in editia online de vineri.

Culmea tupeului? Un tanar a fost arestat dupa ce s-a etichetat intr-o poza a politiei si i-a dat Like

Un tanar de 18 ani din California s-a etichetat intr-o poza postata de politia din Huntington Beach in care aparea, iar apoi a dat Like si a distribuit-o. Gratie gestului sau de curaj, politia a reusit sa-i dea de urma si sa-l aresteze.

Sute de persoane evacuate in Spania, in urma unui incendiu devastator

Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate, iar 200 de pompieri se lupta cu un incendiu de proportii izbucnit intr-un parc natural din nord-vestul Spaniei, in timp ce riscul de incendii ramane extrem in vestul tarii, relateaza AFP.

Mama Monicai Gabor a murit in urma unui incident petrecut la Pestera Muierii

Mama Monicai Gabor, Veronica Bulai 54 de ani), a murit joi, in timp ce vizita Pestera Muierii, aflata in judetul Gorj. Din primele informatii, se pare ca mama vedetei ar fi fost lovita in cap de o.

Mama Monicai Gabor a murit in urma unui incident petrecut la Pestera Polovragi

Mama Monicai Gabor, Veronica Bulai 54 de ani), a murit joi, in timp ce vizita Pestera Polovragi, aflata in judetul Gorj. Din primele informatii, se pare ca mama vedetei ar fi fost lovita in cap de o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )