Libnet.ro
UNICEF

15:45

Opozitia de stanga si populista castiga alegerile legislative din Lituania

Adevărul Adevărul,
Opozitia de stanga si populista castiga alegerile legislative din Lituania

Opozitia de stanga si populista a castigat alegerile legislative din Lituania, potrivit rezultatelor partiale anuntate duminica la Vilnius de Comisia electorala dupa al doilea tur al acestui scrutin. continuă pe Adevărul

Antonescu: il suspendam pe Basescu daca USL castiga alegerile si nu-l pune pe Ponta premier

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca daca Traian Basescu nu il va desemna pe Victor Ponta premier, in cazul in care USL castiga alegerile, seful statului va fi suspendat.

Rusii vor fi cu ochii pe alegerile prezidentiale din SUA

Diplomati rusi vor monitoriza alegerile prezidentiale din Statele Unite, a anuntat, vineri, un reprezentant al Ministerului de Externe Rus, Alexander Lukashevich. in data de 6 noiembrie, intentionam sa trimitem.

Partidul aflat la putere castiga alegerile din Ucraina - exit-poll.

Partidul presedintelui Viktor Ianukovici, aflat la putere, a castigat alegerile parlamentare de duminica din Ucraina cu 28 la suta din voturi, fiind urmat de alianta pro-Timosenko 24,7 la suta), potrivit unui sondaj efectuat la iesirea de la urne, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Pe locul al treilea, cu 15 la suta din voturi, se afla partidul celebrului boxeur Vitali Kliciko, dupa care urmeaza formatiunea Svoboda 12,3 la suta) si comunistii 11,8 la suta), potrivit aceluiasi sondaj .

Partidul aflat la putere castiga alegerile din Ucraina - exit-poll

UPDATE20,59: Partidul presedintelui Viktor Ianukovici, aflat la putere, a castigat alegerile parlamentare de duminica din Ucraina cu 28 la suta din voturi, fiind urmat de alianta pro-Timosenko 24,7 la.

Crin Antonescu: Traian Basescu va fi suspendat din nou, daca USL castiga alegerile si Victor Ponta nu este numit premier

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat ca Traian Basescu va fi suspendat din nou, la sfarsitul acestui an, respectiv dupa alegerile parlamentare, daca nu il va numi premier pe Victor Ponta, in ipoteza in.

Blaga: Viorel Catarama nu va candida din partea ARD la alegerile parlamentare din decembrie

Presedintele Partidului Democrat Liberal PDL), Vasile Blaga, a declarat, astazi, la Timisoara, ca Viorel Catarama nu va candida din partea Aliantei Romania Dreapta ARD) la alegerile parlamentare din decembrie, dar a evitat sa spuna cine va fi contracandidatul presedintelui PNL, Crin Antonescu, in colegiul in care acesta urmeaza sa candideze pentru Senat, conform HotNews. ro.

Biroul Electoral Central interzice organizarea de tombole la alegerile parlamentare din 9 decembrie

La alegerile din 9 decembrie nu este permisa organizarea de tombole, informeaza Biroul Electoral Central. Membrii BEC explica, intr-un comunicat, ca jocurile ar putea influenta alegatorii la urne. Potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,31 seconds )