Libnet.ro
UNICEF

12:00

Oprea a transmis, la Consiliul JAI, ca Romania preia solicitanti de azil, dar fara cote obligatorii

Adevărul Adevărul,
Oprea a transmis, la Consiliul JAI, ca Romania preia solicitanti de azil, dar fara cote obligatorii

Vicepremierul Gabriel Oprea a transmis, la Consiliul JAI, ca Romania va participa la mecanismul de relocare si va prelua 1. 705 solicitanti de azil din Italia si Grecia, precum si inca 80 de persoane din afara Uniunii Europene, dar nu este de acord cu impunerea unor cote obligatorii de catre CE. continuă pe Adevărul

Gabriel Oprea, la Consiliul JAI: Romania nu este de acord cu impunerea unor cote obligatorii de imigranti de catre Comisia Europeana (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a prezentat luni la Consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI) mandatul dat de presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta care prevede faptul ca Romania nu e.

Oprea, la Consiliul JAI: Romania nu este de acord cu impunerea unor cote obligatorii de imigranti

Viceprim-ministrul pentru securitate nationala Gabriel Oprea, ministrul al Afacerilor Interne, a prezentat luni, la reuniunea extraordinara a Consiliului Justitie si Afaceri Interne JAI) de la Bruxelles, mandatul.

FOTO. Care a fost interventia lui Gabriel Oprea in consiliul JAI

Ministrul Afacerilor Interne MAI), Gabriel Oprea, a sustinut in consiliul JAI de luni, pozitia Romaniei referitoare la cotele obligatorii de refugiati propuse de Comisia Europeana. Astfel, Oprea a spus ca Romania nu este de acord cu impunerea unor cote obligatorii si ca tara noastra va accepta 1. 705 solicitanti de azil.

Consiliul JAI: 7 concluzii, dar fara decizii majore/ UE nu a ajuns la un acord unanim pentru distribuirea a 120.000 de refugiati / Migrantii ilegali vor fi deportati/ Ministrul german cere reguli clare de repartizare a refugiatilor

Tarile UE pregatesc masuri dure pentru descurajarea imigrantilor extracomunitari, potrivit unui proiect aflat in dezbatere la Consiliul JAI, care prevede arestarea clandestinilor, crearea unor centre speciale in Italia si Grecia si deportarea rapida dupa refuzul azilului, scrie The Guardian. La sfarsitul serii, Consiliul nu a ajuns la un acord unanim pentru distribuirea a 120. 000 de refugiati. Presedintia Consiliuui JAI a dat publicitatii 7 concluzii ale intrunirii din seara de 14 septembrie, dar marile decizii lipsesc.

Consiliul JAI dezbate un proiect care prevede masuri dure contra imigrantilor clandestini - surse/ Migrantii ilegali vor fi deportati imediat/ Ministrul german cere reguli clare de repartizare a refugiatilor

Tarile UE pregatesc masuri dure pentru descurajarea imigrantilor extracomunitari, potrivit unui proiect aflat in dezbatere la Consiliul JAI, care prevede arestarea clandestinilor, crearea unor centre speciale in Italia si Grecia si deportarea rapida dupa refuzul azilului, scrie The Guardian. Persoanele care au statut de refugiat si au nevoie de protectie internationala vor fi identificate si relocate in state membre UE; imigrantii aflati in ilegalitate ale caror cereri vor fi respinse vor fi deportati, confirma surse europene.

Gabriel Oprea: Romania respinge cotele obligatorii de refugiati la Consiliul JAI (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat duminica, dupa ceremonia organizata in fata Monumentului Eroilor Pompieri din Bucuresti, cu prilejul Zilei Pompierilor din Romania, ca.

Gabriel Oprea reitereaza ca va vota impotriva cotelor obligatorii in cadrul JAI: Romania isi respecta angajamentele initiale de a primi 1785 de migranti

Vicepremierul si ministrul de Interne Gabriel Oprea a declarat duminica dimineata ca are un mandat foarte clar cu care merge luni la consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI) unde se va discuta propunerea de miercuri a Comisiei Europene privind cotele obligatorii de refugiati. Oprea a aratat ca va vota impotriva cotelor obligatorii si ca le va transmite partenerilor europeni ca Romania isi respecta angajamentele initiale de a primi 1785 de migranti.

Gabriel Oprea, inaintea consiliului JAI privind refugiatii: Am un mandat foarte clar

Astazi se decide soarta zecilor de mii de refugiati ajunsi in statele europene in ultimele luni. Consiliul ministrilor de Justitie si Afaceri Interne al Uniunii Europene se intruneste intr-o reuniune.

Consiliul JAI analizeaza propunerile CE privind imigrantii. Romania respinge cotele obligatorii

Reprezentantii statelor membre Uniunii Europene vor dezbate luni in Consiliul pentru Justitie si Afaceri Interne, propunerile Comisiei Europene privind imigratia.

Criza refugiatilor LIVE TEXT Luni are loc la Bruxelles Consiliul JAI / Germania suspenda temporar acordul Schengen si reintroduce controale la grantia cu Austria

La Bruxelles are loc luni reuniunea extraordinara a Consiliului JAI, dedicat dezbaterii pachetului de masuri propus de Comisia Europeana in cazul crizei migrantilor, in special cotele de refugiati - obligatorii sau voluntare - ce ar urma sa revina fiecarei tari UE. La limita saturarii, Germania a reintrodus in urma cu o zi controalele la granita, suspendand libera circulatie in spatiul european. Controalele temporare de la frontiera germana ar putea fi mentinute cel putin cateva saptamani. Tot luni a fost redeschisa circulatia trenurilor intre Austria si Germania, cu exceptia celor spre Munchen. --------------11:45 Uniunea Europeana a decis sa recurga la forta militara impotriva traficantilor de migranti in cadrul operatiunii navale EU Navfor Med in Marea Mediterana11:40 Franta vrea centre de inregistrare a migrantilor in Grecia, Italia si Ungaria11. 38 Autostrada ce leaga Austria de Ungaria a fost redeschisa, a anuntat operatorul rutier austriac11:25 Un numar record de 5. 809 migranti au intrat in Ungaria duminica.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )