Libnet.ro
UNICEF

20:16

Ora 15.00: Adevarul Live despre Festivalul Dilema Veche. Mircea Vasilescu in direct din Cetatea Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
Ora 15.00: Adevarul Live despre Festivalul Dilema Veche. Mircea Vasilescu in direct din Cetatea Alba Iulia

Mircea Vasilescu, redactor-sef Dilema Veche intra in direct de la Alba Iulia pentru a vorbi cu Florin Ghioca despre cea de-a treia editie a Festivalului Dilema Veche. Adresat dilematicilor de pretutindeni, Festivalul propune trei zile de cultura si sarbatoare in cea mai frumoasa Cetate din Romania. continuă pe Adevărul

Adevarul Live despre Festivalul Dilema Veche. Mircea Vasilescu, in direct din Cetatea Alba Iulia

Mircea Vasilescu, redactor-sef Dilema Veche a intrat in direct de la Alba Iulia pentru a vorbi cu Florin Ghioca despre cea de-a treia editie a Festivalului Dilema Veche. Adresat dilematicilor de pretutindeni, Festivalul propune trei zile de cultura si sarbatoare in cea mai frumoasa Cetate din Romania.

Festivalul Dilema veche din Cetatea Alba Iulia, singurul din Romania organizat de o revista

Dilematicii de pretutindeni sunt chemati, din nou, pentru trei zile in cea mai frumoasa Cetate din Romania la singurul festival din Romania organizat de o revista. Tema editiei 2014 a Festivalului Dilema veche este Noi suntem ceilalti si se desfasoara in perioada 22 24 august 2014.

Ora 14.00, Adevarul Live: Ce ar pune cetatenii pe agenda candidatului la Presedintie?

Ruxandra Ivan, profesor de stiinte politice la Universitatea Bucuresti, si arhitectul Catalin Berescu sunt invitatii jurnalistei Ioana Luprea, ast[zi, la Adevarul Live, incepand cu ora 14. Dezbaterea se va concentra pe gasirea unor raspunsuri la intrebarea: Ce ar pune cetatenii pe agenda candidatului la Presedintie?.

Adevarul Live: Ce ar pune cetatenii pe agenda candidatului la Presedintie?

Ruxandra Ivan, profesor de stiinte politice la Universitatea Bucuresti, si arhitectul Catalin Berescu au fost invitatii jurnalistei Ioana Luprea, la Adevarul Live. Dezbaterea se va concentra pe gasirea unor raspunsuri la intrebarea: Ce ar pune cetatenii pe agenda candidatului la Presedintie?.

Singurele romance eleve la Academia de Balet a Teatrului Balsoi si la English National Ballet, astazi, in platou la Adevarul Live, de la ora 15:00

Astazi, la Adevarul Live, de la 15:00, vom vorbi cu doua dintre cele mai promitatoare tinere talente din lumea baletului romanesc, care studiaza in prezent cu burse la Academia de Balet a Teatrului Balsoi si, respectiv, la English National Ballet, acolo unde danseaza de altfel prim-balerina Alina Cojocaru.

Adevarul Live, ora 13.00. Tudor Aaron Istodor, despre Carpathian Garden, un spectacol de teatru inedit

Astazi, de la ora 13. 00, in platoul Adevarul Live, se va afla actorul Tudor Aaron Istodor, care vine sa ne povesteasca despre Carpathian Garden, unul dintre spectacolele in care joaca si care prezinta societatea romaneasca intr-un act comic sustinut de personaje contemporane delicioase.

Adevarul Live de la ora 13.00: Roxana Condurache, actrita care o interpreteaza pe Lauren Bacall

Roxana Condurache, una dintre actritele de sucees din noua generatie, ii va da viata legendarei Lauren Bacall intr-un film biografic. Tanara in varsta de 26 de ani nu este la primul proiect important. in urma cu trei ani a jucat alaturi de Rachel Weisz si Monica Bellucci in pelicula The Whistleblower. Despre noul film, dar si despre colaborarea cu celebrele actrite, Roxana Condurache ne va povesti la Adevarul Live, de la ora 13.

Adevarul Live, ora 11:00: Mihai Razvan Ungureanu despre rolul sau in campania prezidentiala

Senatorul Mihai Razvan Ungureanu vine la Adevarul Live, de la ora 11. 00, pentru a explica de ce s-a ajuns ca dreapta sa trimita in lupta pentru Cotroceni sase candidati - in opozitie cu stanga care mizeaza doar pe Victor Ponta. Fostul premier PDL va raspunde intrebarilor jurnalistului Liviu Iolu.

Adevarul Live, ora 11.00: Directorul INSCOP, despre inmultirea candidatilor de dreapta la presedintie

Directorul INSCOP, Remus Stefureac, vine in studioul Adevarul Live, de la ora 11. 00, pentru a analiza influenta ultimelor anunturi ale candidatilor la presedintia Romaniei asupra bataliei finale pentru Cotroceni. Cum schimba jocul iesirea lui Cristian Diaconescu din PMP si anuntul sau ca va candida independent?.

Adevarul Live, cu Tudor Aaron Istodor: De la maica-mea as vrea sa iau forta si dedicarea. De la taica-miu - ludicitatea.

Astazi, de la ora 13. 00, in platoul Adevarul Live, se va afla actorul Tudor Aaron Istodor, care vine sa ne povesteasca despre Carpathian Garden, unul dintre spectacolele in care joaca si care prezinta societatea romaneasca intr-un act comic sustinut de personaje contemporane delicioase.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )