Libnet.ro
UNICEF

20:30

Orange a fost amendata. Compania din Romania nu si-a informat clientii ca pot renunta la contracte

Adevărul Adevărul,
Orange a fost amendata. Compania din Romania nu si-a informat clientii ca pot renunta la contracte

Orange Romania, cel mai mare operator telecom de pe piata din Romania, a fost amendat pentru ca nu le-a comunicat clientilor sai ca pot denunta unilateral contractul. Odata cu sanctionarea, operatorul trebuie sa-si informeze clientii cu privire la aceste prevederi. continuă pe Adevărul

Orange a fost amendata de ANCOM pentru ca nu si-a informat abonatii ca pot renunta la contracte

Orange a fost amendata de Autoritatea de reglementare in comunicatii, ANCOM cu 20. 000 de lei, pe motiv ca nu a comunicat abonatilor ca pot denunta unilateral unele contracte in termen de 14 zile lucratoare,.

Compania Sika Romania face un centru de competente modern la Brasov

Unul dintre principalii jucatori ai pietei locale de materiale chimice pentru constructii, investeste intr-un centru de competente la Brasov. Acesta va deveni functional incepand din 2014 si va dispune de laboratoare specifice, ce vor deservi atat piata din Romania, cat si pe cele din Europa Centrala si de Est.

Roxana Barca, o atleta din Romania, depistata pozitiv la un test anti-doping la Universiada (VIDEO)

Roxana Barca, o atleta din Romania, a fost depistata pozitiv la un test anti-doping la Universiada de la Kazan, Rusia, relateazaB1 TV. Atleta, care este legitimata la clubul Steaua, a cucerit medalia de aur.

Cum proiecteaza noua generatie de jurnalisti din Romania presa viitorului.

O noua generatie de jurnalisti, alte mentalitati despre cum ar trebui facuta presa in tara asta, cu o pregatire profesionala axata pe latura practica iata rezultatele unuia dintre cele mai indraznete proiecte educationale din Romania, aplicat, de trei ani, cu ajutorul Uniunii Europene, in care au fost angrenati 400 de studenti de la trei universitati din tot atatea provincii istorice ale tarii. Oceanul excesivei teoretizari a invatamantului romanesc are o insula in care la .

Cel mai bun hairstylist din Romania. Concurs pentru profesionisti, jurizat de profesionisti!

Concursul Cel Mai bun Hairstylist din Romania isi doreste sa dea o sansa stilistilor aflati la inceput de drum, dar si celor consacrati de a-si demonstra abilitatile profesionale. Concursul este unul echili.

Vodafone, Orange si ceilalti operatori din Romania au oficial licente 4G. Din 2014, internetului mobil trece la noua viteza

Cei mai mari operatori telecom din Romania si-au primit astazi licentele de utilizare a frecventelor 4G. Licitatiile au fost organizate in 2012, iar acestea vor fi active pana in 2029.

O atleta din Romania, posibil DOPATA la Universiada.

Atleta Roxana Birca, medaliata cu aur la Jocurile Mondiale Universitare de la Kazan in proba de 5. 000 de metri, ar fi fost depistata pozitiv dupa terminarea cursei, a declarat secretarul general al Federatiei Romane de Atletism, conform Mediafax. Sincer, nu va pot da foarte multe amanunte. Astept o documentatie. Exista niste suspiciuni si nu as putea spune suta la suta pana nu vad toate documentatia si pana nu ascultam toate partile. Cu sportiva inca nu am luat legatura, ci cu doctorul si .

Premierul Ungariei, despre sprijinul pentru comunitatea maghiara din Romania.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, si presedintele UDMR, Kelemen Hunor, s-au intalnit, vineri seara, la Baile Tusnad, unde au discutat despre sprijinul politic si moral pe care comunitatea maghiara il asteapta de la Guvernul de la Budapesta si de la coalitia guvernamentala ungara. Premierul Ungariei, Viktor Orban, a ajuns la Hotelul Fortuna din Baile Tusnad la ora 17. 50, unde a fost intampinat de vicepremierul ungar Semjen Zsolt, dar si de liderul UDMR, Kelemen Hunor. Intalnirea bilaterala .

Medicover a numit un director general pentru coordonarea clinicilor si a spitalului din Romania

Operatorul de servicii medicale private Medicover Romania are un nou director general, Adrian Purcarea, care va coordona activitatea clinicilor si a spitalului pe care grupul le detine pe piata locala.

Anuntul care va iNFURIA soferii din Romania. NU vor mai fi scutite

Autovehiculele dobandite prin partaj nu vor mai fi scutite de la plata timbrului de mediu, noua taxa auto, autoritatile descoperind ca sunt masini second-hand cumparate din statele Uniunii Europene in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )