Libnet.ro
UNICEF

14 Mai.

Orasele cu cele mai murdare hoteluri din lume

Adevărul Adevărul,
Orasele cu cele mai murdare hoteluri din lume

Probabil ca fiecare dintre noi are macar o data in viata nesansa sa se cazeze intr-un hotel care lasa de dorit la capitolul curatenie, in conditiile in care acesta este un aspect de importanta capitala pentru ca o afacere in turism sa aiba succes. Adesea, faptul ca alegem sa ne petrecem vacanta intr-o destinatie renumita nu ofera nicio garantie a conditiilor de care vom avea parte pe timpul sederii. continuă pe Adevărul

Cele mai mici masini din lume (partea II)

Atunci cand vine vorba despre masini, caracteristicile care le descriu sunt infinite, mai ales ca pe zi ce trece se inventeaza tot mai multe.

Cele mai mici masini din lume (partea I)

Atunci cand vine vorba despre masini, caracteristicile care le descriu sunt infinite, mai ales ca pe zi ce trece se inventeaza tot mai multe.

O recunoasteti? Este una dintre cele mai sexy femei din lume

Au trecut doar doua saptamani de cand a devenit din nou mama, dar se dovedeste curajoasa si a iesit in lume, chiar daca nu a revenit la silueta de vis.

Faze tari: Oamenii-himera, mutantii care traiesc nedetectati printre noi; Top 10 cele mai stranii locuri din lume; Cazul bizar al tanarului care s-a trezit din coma vorbind perfect chineza, dar incapabil sa-si aminteasca limba materna

Morminte profanate la Cernica. Un preot din localitate, acuzat ca dezgroapa mortii si ii arunca in spatele cimitirului. Comuna Cernica, din llfov, e zguduita de un scandal imens. Unul dintre preoti este acuzat ca dezgroapa mortii. Ce tare! Dai 816 lei sa-si ceara altul scuze pentru tine. Niponii sunt mult prea mandri pentru a-si cere scuze daca au gresit. De aceea, in Japonia, au fost infiintate agentii care, contra unei sume de bani, trimit angajati sa ceara scuze in.

Cel mai tranzactionat fruct din lume, in pericol: ce tari vor suferi cel mai mult daca sunt afectate culturile

Bananele sunt cele mai tranzactionate fructe din lume, potrivit organizatiei non-profit Banana Link. Wall-Street Journal a realizat un top al celor mai mari importatori de banane la nivel global, raportand volumul importurilor la numarul de locuitori.

10 dintre cele mai frumoase brunete din lume

O multime de femei celebre de-a lungul timpului au adus un impact grozav asupra intregii lumi. De la actrite care ne-au incantat cu talentul si frumusetea lor, pana la cantarete sau femei politice care au intrat in istorie sau au schimbat-o.

Cele mai bune meserii din lume: vacante exotice platite, bere si ciocolata la discretie

Relaxarea pe insule exotice, degustarea de ciocolata sau de bere, iar satisfactia sexuala se numara printre sarcinile de serviciu ale celor mai norocosi angajati din lume.

Tricolorii ar putea incasa cele mai mari prime din istorie daca vor reusi sa se califice la Euro 2016

Jucatorii nationalei negocieaza cu cei de la Federatia de Fotbal in privinta primelor pentru calificarea la Euro 2016, cifrele puse in discutie fiind cele mai mari bonuri din istorie. Oficialii FRF au propus o su.

FOTO Cele mai spectaculoase cladiri din lume

Arhitecti din 40 de tari vor prezenta cele mai frumoase proiecte de cladiri din lume la Festivalul International de Arhitectura de la Singapore. Publicatia Business Insider le prezinta pe cele mai spectaculoase dintre ele.

Utile: Cea mai consumata bautura din lume previne cancerul si trateaza reumatismul; Zece sfaturi pentru reglarea programului de somn al elevilor; Efecte nebanuite. Ce se intampla daca mananci un pumn de fistic pe zi

Scapa de burta! Uite cinci alimente care te ajuta. Un abdomen plat nu este doar un succes din punct de vedere estetic, ci si semnul unei sanatati infloritoare. 11 lucruri mai putin cunoscute despre contraceptive. Pilulele contraceptive sau dispozitivele intrauterine sunt declarate cele mai sigure si eficiente metode.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )