Libnet.ro
UNICEF

20:00

Orasul in care 82% dintre romani nu s-ar muta. Motivul? Nu au toleranta la mitici

Playtech Playtech,
Orasul in care 82% dintre romani nu s-ar muta. Motivul? Nu au toleranta la mitici

Banca Mondiala a intrebat cetatenii romani daca in urmatorii cinci ani s-ar muta in acest oras in cazul in care ar avea posibilitatea. 82% dintre participantii la acest studiu au raspuns NU. Orasul in care 82% dintre romani nu s-ar muta in Romania circula un mit precum ca majoritatea ardelenilor ii urasc pe bucuresteni, pe . continuă pe Playtech

Banca Mondiala a intrebat romanii: Daca ati avea posibilitatea, v-ati muta in Bucuresti in urmatorii 5 ani? 82% dintre ei au spus nu. Si iata de ce

In Romania exista mitul potrivit caruia ardelenii in ansamblu ii urasc pe bucuresteni, carora le spun mitici. Insuportabile le par tupeul, aroganta, suficienta lor. E drept ca dupa o ora petrecuta in traficul din Capitala, parca incepi sa le dai dreptate. Banca Mondiala a realizat un studiu cantitativ printre rarele de acest tip) despre atractivitatea sociala si economica) a Capitalei. Prima intrebare din chestionar a fost: Daca ati avea posibilitatea, v-ati muta in Bucuresti in urmatorii 5 ani? 82,5% dintre romani au spus ferm NU!. insa Bihorul, Sibiul si Brasovul ies din tiparele celorlalte judete din Ardeal, dovedind o mai buna toleranta la mitici.

Orasul care inlocuieste asfaltul cu verdeata. Ce sunt rugati oamenii sa faca, urgent

In timp ce in alte tari abia acum se toarna asfaltul in unele zone, Olanda trece la nivelul urmator. Un oras din tara lalelelor va inlocui 10% din drumurile asfaltate cu verdeata. Se intrevad si alte schimbari. Olanda vrea sa se blindeze impotriva schimbarilor climatice. Un oras va inlocui un procent din asfalt cu verdeata .

ATU TECH: Peste 40% dintre romani vor sa isi instaleze sisteme de securitate acasa in urmatoarele 12 luni

4 din 10 romani, care nu dispun deja de un sistem de securitate, iau in calcul achizitia si montarea unuia in urmatoarele 12 luni. Peste 51% dintre cei care au in vedere instalarea unui sistem de securitate acasa locuiesc in apartamente la bloc, 45% detin o casa individuala, restul iau in calcul sa instaleze sistemele in locuintele de vacanta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )