Libnet.ro
UNICEF

01:06

Orasul cu cel mai curat aer din tara. Botosaniul este singurul municipiu din Romania considerat de Uniunea Europeana oras verde

Adevărul Adevărul,
Orasul cu cel mai curat aer din tara. Botosaniul este singurul municipiu din Romania considerat de Uniunea Europeana oras verde

Specialistii in protectia mediului, dar si reprezentatii administratiei locale spun ca Botosaniul este singurul oras din tara care indeplineste normele europene privind suprafata optima de spatiu verde. Din acest punct de vedere, cu parcurile si insulele de verdeata ale orasului, Botosaniului se poate lauda ca beneficiaza de cele mai curat aer din Romania. continuă pe Adevărul

Orasul cu cel mai curat aer din tara, considerat de Uniunea Europeana singurul oras verde din Romania

Specialistii in protectia mediului, dar si reprezentatii administratiei locale spun ca Botosaniul este singurul oras din tara care indeplineste normele europene privind suprafata optima de spatiu verde. Din acest punct de vedere, cu parcurile si insulele de verdeata ale orasului, Botosaniului se poate lauda ca beneficiaza de cele mai curat aer din Romania.

Moneda euro a atins cel mai scazut nivel din ultimele 22 de luni

Cursul de schimb euro-dolar a atins joi cel mai scazut nivel din ultimele 22 de luni, investitorii estimand ca politica monetara din Europa si cea din SUA vor urma directii diametral opuse, potrivit Reuters. in.

Euro s-a depreciat joi fata de dolar aproape de cel mai redus nivel din ultimii doi ani

Euro s-a depreciat joi fata de dolar aproape de cel mai redus nivel din ultimii doi ani, investitorii anticipand ca politicile monetare din Europa si Statele Unite se vor indrepta in directii opuse. in.

Pretul cerealelor se redreseaza, dupa ce a ajuns la cel mai scazut nivel din iunie 2010

In ciuda faptului ca in SUA se inregistreaza o productie record, pretul boabelor de soia este in crestere, dupa ce a atins cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, deoarece investitorii se bazeaza pe cererea din China, cel mai mare cumparator pe plan mondial, transmite Bloomberg, citat de Agerpres.

Forbes: Cel mai bogat rapper din lume este Dr. Dre, cu venituri record in ultimul an

Rapperul Dr. Dre este cel mai bogat artist hip-hop din lume, u venituri estimate la 620 de milioane de dolari, potrivit unui top realizat de revista americana Forbes, potrivit reuters. com. Castigurile obtinute acesta.

Cel mai atragator barbat din lume are parul lui George Clooney si barba lui David Beckham

Chipul barbatului perfect are parul grizonant al lui George Clooney si barba lui David Beckham, iar cel sub 30 de ani are ochii albastri ai lui Zac Efron si parul carliontat al lui Harry Styles.

Cum arata cel mai atragator barbat din lume

Chipul barbatului perfect are parul grizonant al lui George Clooney si barba lui David Beckham, iar cel sub 30 de ani are ochii albastri ai lui Zac Efron si parul carliontat al lui Harry Styles, relateaza Mediafax.

El este cel mai norocos biciclist din lume. A fentat moartea de doua ori intr-o secunda!

Un biciclist din Rusia a reusit sa pacaleasca moartea de doua ori intr-o fractiune de secunda, fiind implicat intr-un accident rutier cu urmari serioase. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost.

Clipul zilei: Ar putea fi cel mai norocos biciclist din lume

Ca multe alte accidente spectaculoase, s-a intamplat, evident, in Rusia.

Telekom Romania face angajari in mai multe orase din tara

Reprezentantii companiei Telekom, rezultata in urma unui proces de rebranding comun al Cosmote Romania si Romtelecom, fac in urmatoarea perioada angajari in mai multe orase din tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )