Libnet.ro
UNICEF

08:00

Orasul din Romania unde aproape 120.000 de locuitori raman fara apa pe termen nelimitat

Adevărul Adevărul,
Orasul din Romania unde aproape 120.000 de locuitori raman fara apa pe termen nelimitat

O avarie la o conducta din municipiul Botosani lasa aproape 120. 000 de locuitori fara apa pe termen nelimitat. Sefii operatorului de apa al judetului au anuntat marti, 4 decembrie, ca vor opri apa, dar au spus ca nu stiu cand vor termina lucrarile. Pana atunci au transmis populatiei sa-si faca rezerve de apa, fiindca nici macar nu au habar de amploarea avariei. continuă pe Adevărul

Orasul din Romania care a investit zeci de milioane in autobuze electrice si diesel

Primaria Cluj-Napoca si Compania de Transport Public CTP) au achizitionat in 2018 un numar de 45 de autobuze electrice si 75 de autobuze diesel, marca Mercedes. in 2019, vor fi investite zeci de milioane de euro in alte autobuze electrice, tramvaie si troleibuze. Banii vin din fonduri europene.

Comuna din Romania unde elevii de liceu au confectionat un steag urias de Ziua Nationala. Are 100 de metri si a fost purtat de 200 de tineri

In comuna Todireni, judetul Botosani, elevii liceului tehnologic au avut o actiune inedita de Ziua Nationala a Romaniei. Peste 200 de tineri au purtat un steag de 100 de metri lungime. Totodata au fost organizate momente artistice si a avut loc o adevarata parada pe strazile Todireniului pana la monumentul eroilor din centrul comunei.

Singura femeie-pilot din supersonic din Romania

Antena 3 a obtinut imagini dintr-o misiune a singurei femei-pilot din supersonic din Romania. Marza are doar 28 de ani si este prima romanca .

Ce a facut un cunoscut interlop din Romania, la putin timp dupa ce a iesit din inchisoare

Unul din cei mai cunoscuti interlopi ieseni s-a intors dupa gratii, la doar cateva luni de cand fusese eliberat in urma legii recursului compensatoriu. O mare parte din viata, Eugen Jan) Buliga a ispasit.

CENTENARUL MARII UNIRI. Ce au facut doi elevi din Romania de CENTENARUL MARII UNIRI

CENTENARUL MARII UNIRI Doi elevi din localitatea Cintei, apartinatoare comunei Zarand, judetul Arad, se vor afla de 1 Decembrie la Alba Iulia, in Capitala Marii Uniri, pe urmele a doua personalitati locale au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )