Libnet.ro
UNICEF

18:15

Orban: Adrian Ionel a fost pus cand ministru era Ponta. Pe ordinul de numire a semnat Arafat

România Liberă România Liberă,
Orban: Adrian Ionel a fost pus cand ministru era Ponta. Pe ordinul de numire a semnat Arafat

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, ca Adrian Ionel a fost pus director la Unifarm in anu. continuă pe România Liberă

Adrian Ionel a fost suspendat din functia de director al Unifarm. Mandatul sau urma sa expire pe 14 iulie

Adrian Ionel a fost suspendat din functia de director al Unifarm, anunta Ministerul Sanatatii. Decizia a fost luata de membrii Consiliului de Administratie al Unifarm. Contractul de director al lui Adrian Ionel a fost suspendat incepand cu data de 23 iunie 2020, dar nu mai tarziu de data de 14 iulie 2020, data incetarii de drept a mandatului de director general, precizeaza Ministerul Sanatatii. Ionut Popescu a fost numit director interimar al Unifarm.

Reactia directorului Unifarm, Adrian Ionel, acuzat de luare de mita: Sunt nevinovat

Directorului Unifarm, Adrian Ionel Eugen, pus sub acuzare de catre DNA pentru luare de mita si altepatru infractiuni de coruptie a declarat ca este nevinovat, si ca va convinge acest fapt prin dovezi.

Adrian Ionel Unifarm, artizanul demolarii Institutului Cantacuzino

Cercetat de procurorii DNA pentru ca ar fi cerut 760. 000 de euro pentru atribuirea unui contract de achizitie de echipamente de protectie, in timpul pandemiei de COVID-19, Adrian Ionel, directorul suspendat de la conducerea Companiei Nationale Unifarm SA, este acuzat ca a pus umarul si la distrugerea productie de vaccinuri de la Institutul Cantacuzino. Cel putin asta sustine liderul sindicatului Cantacuzino, Catalin Bazac.

Cum a ajuns directorul Unifarm, Adrian Ionel, Dumnezeul achizitiilor in perioada pandemiei

Adrian Ionel, absolventul unui masterat la Academia Nationala de Informatii din cadrul SRI si licentiat in Drept al Universitatii Spiru Haret, conduce Unifarm, institutia care functioneaza practic ca distribuitorul de medicamente al Ministerului Sanatatii, din anul 2012. Cu o mica pauza in 2015, cand Ionel a fost numit pentru scurt timp directorul Institutului Cantacuzino. Anul 2020 si pandemia de coronavirus l-au gasit in postura de sef al distribuitorului de medicamente al Ministerului Sanatatii, care a facut achizitii de materiale de protectie in cantitati uriase. Totul prin achizitie directa, fara licitatie, asa cum a prevazut legea in perioada starii de urgenta.

Directorul UNIFARM, Adrian Ionel, se apara. Prima reactie dupa ce a fost acuzat de luare de mita si alte infractiuni

Directorul Unifarm, Adrian Ionel, a fost acuzat de DNA ca a luat mita 760. 000 euro. Adrian Ionel a reactionat la acuzatiile aduse si spune ca este nevinovat. E acuzat de luare de mita, abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite, complicitate la trafic de influenta, instigare la fals intelectual si folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane.

Directorul suspendat al Unifarm, Adrian Ionel, s-a prezentat la Politie in cadrul controlului judiciar (FOTO, VIDEO)

Directorul suspendat al Unifarm, Adrian Ionel, s-a prezentat joi la sediul IPJ Ilfov pentru a da cu subsemnatul in cadrul controlului judiciar. Adrian Ionel este cercetat de DNA pentru luare de mita si abuz in.

Adrian Ionel, managerul suspendat al Unifarm, se justifica: intarzierile in aprovizionare s-ar fi soldat cu pierderi de vieti omenesti

Directorul suspendat al Unifarm, Adrian Ionel, plasat sub control judiciar de DNA sub mai multe acuzatii de coruptie, sustine caorganizarea unei proceduri de achizitie publica, neobligatorie, ar fi dus la intarzieri nejustificate in aprovizionare, ce s-ar fi soldat cu pierderi de vieti omenesti.

Prima reactie a lui Adrian Ionel la acuzatia ca a cerut mita 760.000 de euro: Organizarea unei proceduri de achizitie publica ar fi dus la intarzieri ce s-ar fi soldat cu pierderi de vieti

Compania Unifarm a raspuns cu caracter urgent si prioritar nevoii disperate de import a unor echipamente de protectie indispensabile cadrelor medicale in lupta acestora cu pandemia generata de SARS-CoV-2, iar in aceste conditii organizarea unei proceduri de achizitie publica, neobligatorie, ar fi dus la intarzieri nejustificate in aprovizionare, ce s-ar fi soldat cu pierderi de vieti omenesti, afirma directorul suspendat al Unifarm, Adrian Ionel, intr-un comunicat transmis presei prin intermediul avocatilor sai.

Adrian Ionel, acuzat de DNA ca ar fi cerut mita 760.000 de euro, suspendat din functia de director al Unifarm. Ionut Ionescu, numit interimar la conducerea companiei

Consiliul de Administratie al Unifarm a aprobat, miercuri, suspendarea contractului de director general al lui Adrian Ionel, urmarit penal de DNA pentru ca ar fi cerut 760. 000 de euro mita pentru a incheia un.

Adrian Ionel - suspendat din functia de director al Unifarm

Membrii Consiliului de Administratie al CN Unifarm SA au aprobat constatarea suspendarii de drept a contractului de director general in cazul lui Adrian Ionel, incepand cu 23 iunie, dar nu mai tarziu de 14 iulie, data incetarii de drept a mandatului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )