Libnet.ro
UNICEF

20:00

Orban, atac la Gabriela Firea: Au apucat-o investitiile in ultimele doua luni de mandat

România Liberă România Liberă,
Orban, atac la Gabriela Firea: Au apucat-o investitiile in ultimele doua luni de mandat

Premierul Ludovic Orban ii reproseaza Gabrielei Firea faptul ca a demarat investitiile in Bucuresti . continuă pe România Liberă

ORBAN: Pe Firea au apucat-o investitiile in ultimele doua luni de mandat

Premierul Ludovic Orban i-a reprosat azi primarului general Gabriela Firea ca a inceput sa faca investitii in ultimele doua luni de mandat, adaugand ca porcul nu se ingrasa in Ajun .

Orban: Pe Firea au apucat-o investitiile in ultimele doua luni de mandat. Porcul nu se ingrasa in Ajun

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, mericuri, ca primarul general al Capitalei s-a apucat sa faca investitii, in ultimele doua luni de mandat. El i-a transmis edilului Gabriela Firea ca lucrurile nu se fac pe ultima suta de metri, porcul nu se ingrasa in Ajun.

Gabriela Firea da Patriarhiei Romane un teren, gratuit. Ce se va construi pe el

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, ofera gratuit un teren Bisericii Romane, intr-o zona selecta a Bucurestiului. Terenul este oferit gratuit pentru o perioada de 49 de ani, insa Primaria Capitalei are mai multe conditii. Gabriela Firea ofera un teren gratuit Bisericii Romane pe malul lacului Baneasa Gabriela Firea vrea sa ofere Patriarhiei Romane un .

Cati bani castiga Gabriela Firea la Primaria Capitalei. Suma uriasa pe care o ia in fiecare luna

Ajunsa in fotoliul de primar al municipiului Bucuresti in vara lui 2016, Gabriela Firea are un salariu la care alti romani doar viseaza. in plus, remuneratia ei a tot crescut in ultimii ani. Spre exemplu, in anul 2018, coalitia PSD-ALDE a decis ca primarii iti pot mari singuri salariile si le pot stabili si pe .

GABRIELA FIREA: Duminica depunem candidaturile, apoi mergem la sediul PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca duminica vor fi depuse candidaturile social-democratilor pentru Primaria Bucuresti, primariile de sector si Consiliul General, apoi la sediul PSD vor fi facute declaratii, iar acolo va fi prezent si fostul premier Sorin Grindeanu.

Tichete de 1.000 de euro de la Primaria Capitalei. Gabriela Firea a facut anuntul acum

In aceasta dimineata Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a avut un anunt important pentru bucuresteni, ce va fi supus votului in cadrul sedintei Consiliului General al Municipiului un proiect de stimulare a cetatenilor capitalei. Fara numar, 1. 000 de euro pe cap de locuitor, in Capitala Pe principiul deja cunoscut al Primarului Capitalei, cel al .

Gabriela Firea anunta un proiect pentru stimularea donarii de plasma de catre pacientii vindecati de coronavirus

Gabriela Firea anunta, marti, ca va propune consilierilor generali un prouect care sa stimuleze pacientii care s-au vindecat de coronavirus sa doneze plasma pentru cei aflati in stare grava. Firea vrea sa acorde cate 1. 000 de euro fiecarui donator, sub forma tichetelor de masa sau a tichetelor cadou.

Gabriela Firea a inaugurat noua platforma digitalizata a Primariei Bucuresti: Vechiul site avea mai bine de 20 de ani

Gabriela Firea a anuntat, astazi, inaugurarea unei noi platforme digitalizate a Primariei Bucuresti. Noul site al administratiei locale din Capitala l-a inlocuit pe cel vechi, care fusese creat in urma cu mai bine de 20 de ani.

Gabriela Firea, despre candidatura lui Traian Basescu: Este normal in politica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, recunoaste ca nu isi subestimeaza contracandidatii si ca anuntul lui Traian Basescu de a intra in cursa pentru alegerile locale din Bucurestieste ceva.

Gabriela Firea, despre candidatura lui Traian Basescu: Este normal in politica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, recunoaste ca nu isi subestimeaza contracandidatii si ca anuntul lui Traian Basescu de a intra in cursa pentru alegerile locale din Bucurestieste ceva.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )