Libnet.ro
UNICEF

22:00

Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Cel mai probabil de la 1 septembrie. Intentia mea e ca in cursul acestei saptamani sa luam o decizie

Adevărul Adevărul,
Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Cel mai probabil de la 1 septembrie. Intentia mea e ca in cursul acestei saptamani sa luam o decizie

Premierul Ludovic Orban anunta ca Guvernul discuta despre posibilitatea deschiderii restaurantelor, intrucat situatia in care acestea ar ramane inchise ar afecta si mai mult activitatea hotelurilor. Aceasta ar putea avea loc cel mai probabil de la 1 septembrie, in anumite conditii, afirma el. continuă pe Adevărul

ORBAN DESPRE REDESCHIDEREA RESTAURANTELOR: Am solicitat grupului tehnic sa evalueze. Voi avea o intalnire cu reprezentantii din HoReCa

Ludovic Orban a anuntat ca a solicitat o evaluare a specialistilot din grupul tehnic privind redeschiderea restaurantelor. Premierul a adaugat ca va avea in aceasta saptamana o intalnire cu reprezentantii din industria HoReCa pentru a discuta aspecte despre subiect, conform news. ro.

Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Cand tendinta de scadere a numarului de imbolnaviri se va consolida, vom permite reluarea unor activitati care au un risc epidemiologic mai mare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca in momentul in care numarul imbolnavirilor cu noul coronavirus va intra pe o curba descendenta in Romania, atunci se poate discuta despre reluarea activitatilor.

PSD va anunta marti, cel mai probabil, data pentru votul motiunii. Lucian Romascanu: Parlamentul este suveran si poate cenzura activitatea Guvernului pentru motive foarte clare (VIDEO)

PSD va anunta marti, cel mai probabil, data in care va fi votatamotiunea de cenzura la adresa cabinetului liberal condus de Ludovic Orban, a precizat senatorul Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant.

ROMASCANU: Legat de motiune, exista la acest moment negocieri cu toate grupurile si marti cel mai probabil vom anunta data motiunii de cenzura

Purtatorul de cuvant al PSD Lucian Romascanu a declarat ca, in prezent, sunt negocieri cu toate grupurile parlamentare pentru motiunea de cenzura, iar marti cel mai probabil va fi anuntata data votului pentru motiune. El a adaugat ca PSD isi doresc ca votul sa aiba loc cat mai repede cu putinta, conform news. ro.

Lucian Romascanu: Marti, cel mai probabil, vom anunta data in care se va vota motiunea

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a transmis faptul ca data la care se va vota motiunea.

Ludovic Orban, despre transferurile de la PSD la PNL: Au mai fost accidente Nimeni nu e inger

Presedintele PNL, Ludovic Orban, se declara impotriva traseismului politic si sustine ca transferurile pe care PNL este acuzat ca le-a facut de la alte formatiuni politice sunt accidente care nu tin de decizia sa. Din cei care au venit, cei mai multi au fost in PNL, au fost luati aproape cu japca prin Ordonanta aia 55 cand era la guvernare PSD, a sustinut Orban.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora. Cand se deschid complet restaurantele

Ludovic Orban a anuntat, luni seara, cand s-ar putea redeschide restaurantele. Premierul a spus ca discutiile in acest sens au loc pe parcursul acestei saptamani. Astfel, redeschiderea restaurantelor ar putea avea loc, cel mai probabil, pe 1 septembrie, a declarat premierul Orban, luni seara, la Digi24.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: in cursul acestei saptamani voi avea intalniri cu reprezentantii HoReCa. Astept o evaluare pentru redeschiderea restaurantelor (VIDEO)

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, luni, ca in cursul acestei saptamani va avea intalniri cu reprezentantii HoReCa si se va lua o decizie in ceea ce priveste redeschiderea restaurantelor in.

Grindeanu: Domnule Orban, in scurt timp, veti redeveni cel mai cunoscut somer din Romania

PSD nu va mai vota niciodata un guvern liberal, PSD nu va mai vota niciodata un Guvern condus de PNL. Domnule Orban, in scurt timp, veti redeveni cel mai cunoscut somer din Romania, a spus Sorin Grindeanu la Congresul PSD. Fostul premier s-a intors in functia de prim-vicepresedinte al partidului.

Cel mai batran barbat de pe planeta a murit. Cati ani avea si ce facea in urma cateva zile

Fredie Blom, un sud-african despre care se crede ca era cel mai batran barbat din lume, a murit. Barbatul avea 116 ani si si-a petrecut cea mai mare parte a vietii ca muncitor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )