Libnet.ro
UNICEF

22:00

PSD va anunta marti, cel mai probabil, data pentru votul motiunii. Lucian Romascanu: Parlamentul este suveran si poate cenzura activitatea Guvernului pentru motive foarte clare (VIDEO)

B1 B1,
PSD va anunta marti, cel mai probabil, data pentru votul motiunii. Lucian Romascanu: Parlamentul este suveran si poate cenzura activitatea Guvernului pentru motive foarte clare (VIDEO)

PSD va anunta marti, cel mai probabil, data in care va fi votatamotiunea de cenzura la adresa cabinetului liberal condus de Ludovic Orban, a precizat senatorul Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant. continuă pe B1

ROMASCANU: Legat de motiune, exista la acest moment negocieri cu toate grupurile si marti cel mai probabil vom anunta data motiunii de cenzura

Purtatorul de cuvant al PSD Lucian Romascanu a declarat ca, in prezent, sunt negocieri cu toate grupurile parlamentare pentru motiunea de cenzura, iar marti cel mai probabil va fi anuntata data votului pentru motiune. El a adaugat ca PSD isi doresc ca votul sa aiba loc cat mai repede cu putinta, conform news. ro.

Lucian Romascanu: Marti, cel mai probabil, vom anunta data in care se va vota motiunea

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a transmis faptul ca data la care se va vota motiunea.

Cel mai ambitios proiect pentru explorarea altor planete a trecut de primul test

NASA tocmai a activat elicopterul Ingenuity Mars pentru prima data - nu pe suprafata martiana, ci in timpul calatoriei sale lungi prin spatiul interplanetar. Misiunea Mars 2020 a NASA,.

KLAUS IOHANNIS: Motiunea de cenzura mi se pare neavenita, PSD cauta probabil solutii pentru baroni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca motiunea de cenzura depusa de PSD este neavenita si sustine ca acest partid nu are solutii pentru Romania, ci cauta probabil solutii pentru baronii care se simt deconectati de resursele publice.

Presedintele Erdogan anunta ca Turcia a descoperit in Marea Neagra cel mai mare depozit de gaze din istoria sa (VIDEO)

Recep Tayyip Erdogan, presedintele Turciei, a anuntat vineri ca Ankara a depistat in Marea Neagra cel mai mare camp de gaze naturale din istoria sa, cu o cantitate de 320 de miliarde de metri cubi, si a adaugat.

Presedintele Erdogan anunta ca Turcia a descoperit in Marea Neagra cel mai mare depozit de gaze din istoria sa. Zacamantul se afla langa granitele maritime cu Romania si Bulgaria (VIDEO)

Recep Tayyip Erdogan, presedintele Turciei, a anuntat vineri ca Ankara a depistat in Marea Neagra cel mai mare camp de gaze naturale din istoria sa, cu o cantitate de 320 de miliarde de metri cubi, si a adaugat.

Stam cel mai rau din Europa. Avem cea mai mare rata a mortilor in ultimele 2 saptamani

Romania a devenit tara europeana ce a inregistrat cele mai multe decese din cauza noului coronavirus, la fiecare 100. 000 de locuitori in ultimele 14 zile, conform datelor actualizate marti de Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC), in timp ce Spania a inregistrat cele mai multe infectii, noteaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Mihaela Radulescu, cel mai mare salariu din TV. Lua mult mai multi bani decat Andreea Esca

Mihaela Radulescu este una dintre cele mai bine platite vedete din Romania atunci cand apare la televizor. Cunoscuta prezentatoare TV incasa la un momendat chiar si 50000 de euro pe luna. Mihaela Radulescu a avut cel mai mare salariu din TV. Lua mult mai multi bani chiar decat Andreea Esca Mihaela Radulescu este o prezenta .

Cel mai bun James Bond din toate timpurile: cum a ajuns Sean Connery cel mai tare actor

Un sondaj recent l-a declarat pe Sean Connery ca fiind cel mai bun dintre suita de sase actori care au jucat rolul James Bond. Chiar daca fiecare dintre cei sase actori a dat tot ce a fost mai bun.

Care este, de fapt, cel mai inalt munte din lume. NU mai este Everestul, asa cum stiam toti

Cel mai inalt munte nu mai este Everestul, asa cum stim cu totii. Daca e sa se masoare distanta de la centrul Pamantului, prin crusta ridicata din apropierea Ecuatorului, Muntele Chimborazo din Ecuador este de departe cel mai inalt munte. Care este cel mai inalt munte din lume. NU mai este muntele Everest, asa cum .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )