Libnet.ro
UNICEF

06:00

Orban, dupa ce Viorica Dancila a vorbit despre suspendarea lui Iohannis: Se tine de glume

Adevărul Adevărul,
Orban, dupa ce Viorica Dancila a vorbit despre suspendarea lui Iohannis: Se tine de glume

Presedintele PNL, Ludovic Orban, catalogheaza drept hilara ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Iohannis si spune ca premierul demis, Viorica Dancila, se tine de glume cand vorbeste despre acest subiect. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Vasilica Viorica Dancila se tine de glume

Vasilica Viorica Dancila se tine de glume - asa a reactionat presedintele PNL, Ludovic Orban, dupa ce Viorica Dancila, premierul demis, a vorbit despre ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Io.

Viorica Dancila: Luam in calcul suspendarea presedintelui Iohannis

Premierul demis Viorica Dancila a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca PSD ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. O sa discut cu colegii mei. Luam in calcul suspendarea.

VIORICA DANCILA: Presedintele nostru, inalt ca bradul, dar lenes, incearca sa ne convinga dupa cinci ani ca mai merita un vot

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, a spus despre Klaus Iohannis ca este inalt ca bradul, dar lenes si incearca sa convinga cetatenii dupa cinci ani de mandat ca mai merita un vot. Dancila a mai afirmat ca Iohannis da indicatii de la Bruxelles, dar acolo sta ca ghiocelul si isi primeste ordinele.

Ludovic Orban, despre suspendarea lui Iohannis: Ipoteza lansata de Dancila e hilara

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a etichetat drept hilara ipoteza enuntata recent de liderul PSD, Viorica Dancila, privind suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. E hilara. De exemplu, acum,.

Lucian Romascanu (PSD), dupa ce Dancila a vorbit despre suspendarea presedintelui Iohannis: Eu n-am aflat pana acum (VIDEO)

Senatorul PSD Lucian Romascanu a catalogat, duminica seara, in direct pe B1 TV, drept hazardata declaratia Vioricai Dancila, dupa ce premierul demis a anuntat, intr-o interventie televizata, ca.

Rares Bogdan, atac virulent la Viorica Dancila dupa ce aceasta a spus ca luam in calcul suspendarea presedintelui

Rares Bogdan a avut o reactie acida dupa ce a vazut declaratiile pe care premierul demis Viorica Dancila le-a facut duminica seara, la un post TV. O sa discut cu colegii mei. Luam in calcul suspendarea.

Viorica Dancila s-a razgandit si nu mai vrea suspendarea presedintelui Iohannis, invocand o interdictie care nu exista in Constitutie

Premierul demis Viorica Dancila s-a razgandit, dupa ce in urma cu o zi anunta ca ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, afirmand luni ca, din punct de vedere al Constitutiei, cu sase luni inainte de finalizarea mandatului prezidential, acest lucru nu este posibil. De notat ca in legea fundamentala nu este prevazuta vreo interdictie cu privire la intervalul de timp in care presedintele poate fi suspendat.

Adrian Nastase, despre suspendarea presedintelui Iohannis: Initierea suspendarii ar fi utila pentru a obtine un nou aviz de la CCR impotriva unui candidat

Adrian Nastase a vorbit despre declaratia Vioricai Dancila cu privire la suspendarea presedintelui Romaniei. Fostul premier sustine ca initierea suspendarii ar fi utila pentru a obtine un aviz de la Curtea.

intalnire de gradul zero intre premierul demis Viorica Dancila si premierul desemnat Ludovic Orban

Intalnire de gradul zero intre premierul demis Viorica Dancila si premierul desemnat Ludovic Orban. Cei doi s-au intalnit fata in fata pe Aeroportul Otopeni, atunci cand asteptau sosirea in tara a.

Viorica Dancila: intr-o Romanie normala, nu va asigurati intai ca nu aruncati tara in haos inainte de a da jos Executivul fara niciun fel de motiv clar articulat?

Viorica Dancila, premierul demis de Parlamentul Romaniei prin motiune de cenzura, sustine ca negocierile pentru Guvernul Orban par sa esueze, motiv pentru care isi acuza adversarii politici, printre.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )