Libnet.ro
UNICEF

23:00

Orban, intrebat despre stimulentul de 500 de euro pentru profesori: Bugetul nu isi mai poate permite nicio crestere a cheltuielilor Atacam la CCR modificarile la rectificarea bugetara

Hotnews Hotnews,
 Orban, intrebat despre stimulentul de 500 de euro pentru profesori: Bugetul nu isi mai poate permite nicio crestere a cheltuielilor Atacam la CCR modificarile la rectificarea bugetara

Premierul Ludovic Orban afirma ca bugetul nu isi mai poate permite nicio crestere a cheltuielilor in momentul de fata si face apel la fortele politice sa nu sprijine in Parlament raportul comisiilor de specialitate privind rectificarea bugetara. El a spus ca Guvernul ia in calcul sesizarea Curtii Constitutionale in cazul modificarilor la rectificarea bugetara. continuă pe Hotnews

Majoritatea PSD din Parlament ofera un bonus de 500 de euro pentru profesori. Orban spune ca nu sunt bani

Majoritatea PSD din Senat va adopta azi un proiect de lege care ofera un bonus de 500 de euro pe luna pentru profesori in timpul starii de alerta, aidoma medicilor. Legea va fi votata maine si de Camera Deputatilor, unde PSD poate strange o majoritate alaturi de ALDE si ProRomania. Ulterior, proiectul va ajunge pe masa presedintelui Iohannis pentru promulgare. Premierul Orban spune ca nu sunt bani.

Senatul a aprobat stimulentul de risc pentru profesori, desi premierul avertiza ca nu sunt bani

Senatul Romaniei a aprobat, luni, acordarea unui supliment de risc pentru personalul din invatamant,.

Senatul voteaza astazi stimulentul pentru profesori. Cati bani ar putea primi cadrele didactice

Senatorii discuta la aceasta ora introducerea unui stimulent de 2. 000 de lei pentru profesori, in ciuda avertismentului lansat cu putin timp in urma de premierul Ludovic Orban.

Vesti proaste! Nu sunt bani pentru majorarea pensiilor si stimulentele de 500 de europentru profesori - Anuntul facut de Orban

Premierul Ludovic Orban sustine ca nu sunt posibile cresteri de cheltuieli pentru majorarea pensiilor cu 40% si pentru stimulente de cate 500 de euro pentru profesori.

Compania Iliad a lansat o oferta de 3,5 miliarde de euro pentru preluarea operatorului de telecomunicatii Play

Compania franceza Iliad a lansat luni o oferta de 3,5 miliarde de euro pentru preluarea operatorului polonez de telecomunicatii Play, achizitie care ar transforma-o in al saselea mare operator de telefonie mobila din Europa, transmite Reuters si News. ro.

Miliardul de euro pentru IMM, PFA, ONG: Peste 22.000 de potentiali aplicanti s-au inregistrat in platforma online

Un numar de 22. 100 de potentiali aplicanti s-au inregistrat cu user si parola, in aproape o saptamana, in platforma online pentru a putea solicita ulterior ajutoarele de stat in valoare totala de 1 miliard de euro pentru firmele mici si mijlocii IMM), persoanele fizice autorizate PFA), organizatiile neguvernamentale ONG) si cabinetele medicale individuale implicate in lupta anti-COVID-19, conform datelor oficiale de la Ministerul Economiei.

Se dau intre 1.000 si 3.000 de euro pentru romani. Ce persoane cu probleme de sanatate vor primi banii

In sfarsit, o veste buna pentru persoanele cu aceste probleme de sanatate! Se dau de la stat intre 1. 000 si 3. 000 de euro pentru romani. Se dau bani pentru acesti romani Deputatul PSD Corneliu Buicu a propus un proiect de lege prin care sa ajute persoanele cu handicap vizual sa-si poata cumpara aparate care sa .

Raluca Turcan anunta o schema de decontare de 10 milioane de euro pentru masti si dezinfectanti in universitati

Vicepremierul Raluca Turcan anunta ca Guvernul va lansa o schema de decontare pentru universitati de 10 milioane euro pentru achizitia de masti si dezinfectanti.

Britanicii impun noi restrictii: amenda de pana la 11.000 de euro pentru cei care incalca autoizolarea

Britanicii care nu vor respecta masurile de autoizolare in cazul contaminarii cu noul coronavirus vor fi pedepsiti cu o amenda de pana la 10. 000 de lire sterline 11. 000 de euro), a anuntat guvernul in cursul unei prezentari a noilor reguli vizand.

Uniunea Europeana aloca 150 de milioane de euro pentru livrarea de produse medicale esentiale

Uniunea Europeana UE) ofera un ajutor financiar in valoare totala de 150 milioane euro unui numar de 18 state membre si Marii Britanii pentru a acoperi cheltuielile legate de livrarea in Europa de produse.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )