Libnet.ro
UNICEF

09:30

Organizatia Medici Fara Frontiere evacueaza sase spitale din Yemen, dupa ce acestea au fost BOMBARDATE

România Liberă România Liberă,
Organizatia Medici Fara Frontiere evacueaza sase spitale din Yemen, dupa ce acestea au fost BOMBARDATE

Organizatia Medici Fara Frontiere a anuntat joi evacuarea personalului din sase spitale din nordul Yemenului, dupa ce un raid aerian asupra unei cladiri a organizatiei a ucis luni 19 persoane si a ranit alte 24. continuă pe România Liberă

Un spital al Medicilor Fara Frontiere a fost bombardat, in Yemen: 8 oameni au murit in urma atacului (FOTO)

Un spital alMedicilor Fara Frontiere din Yemen a fost lovit, luni, in timpul unui raid aerian, care a avut loc in provincia Hajjah, potrivit CNN. Atacul s-a soldat cu 8 morti si peste 25 de.

Mafia achizitiilor medicale. Directorii de spitale din Capitala, in atentia DNA

Mai multi directori de spitale, dar si afaceristi sunt cercetati de DNA, intr-un dosar privind achizitiile publice din mai multe unitati medicale din Capitala. **** Printre denuntatori este si un apropiat al lui Dorin Co.

Cum au evoluat afacerile NN Asigurari de Viata si ce plati a facut clientilor pentru evenimente asigurate in primele sase luni din 2016

NN Asigurari de Viata a inregistrat in prima jumatate a acestui an un profit brut de 8,6 milioane de lei, cu 22,7% mai mare fata de perioada similara din 2015, a anuntat joi liderul pietei locale de asigurari de viata. In perioada mentionata, asiguratorul a inregistrat rezultate in crestere pe toate liniile de business si a platit asiguratilor 16,8 milioane lei pentru evenimente asigurate, valoare comparabila cu cea din perioada similara a anului trecut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )