Libnet.ro
UNICEF

16:30

Organizatia Mondiala a Sanatatii, condusa de un membru al unui partid declarat terorist de S.U.A.

România Liberă România Liberă,
Organizatia Mondiala a Sanatatii, condusa de un membru al unui partid declarat terorist de S.U.A.

OMS reprezinta institutia care gestioneaza si transmite principalele recomandari pentru a combate ep. continuă pe România Liberă

Presedintele Braziliei acuza Organizatia Mondiala a Sanatatii ca impinge copiii spre masturbare si homosexualitate

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a acuzat Organizatia Mondiala a Sanatatii ca impinge copii spre homosexualitate si masturbare, un nou atac la adresa agentiei care pledeaza, spre deosebire de el, pentru distantare sociala ca masura de combatere a avansului coronavirusului, scrie AFP.

Bolsonaro ataca Organizatia Mondiala a Sanatatii, acuzand-o ca impinge copiii la homosexualitate si masturbare

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro acuza Orgaizatia Mondiala a Sanatatii de faptul ca impinge copiii la homosexualitate si la mastrubare, intr-un nou atac vizand agentia ONU care indeamna, spre deosebire de el, la distantare sociala in lupta impotriva raspandirii noului coronavirus, relateaza AFP.

Miza tensiunii dintre presedintele Trump si Organizatia Mondiala a Sanatatii

Acuzele presedintelui Donald Trump impotriva Organizatiei Mondiale a Sanatatii urmate de masura de a opri contributia financiara catre aceasta vin intr-un moment in care umanitatea are nevoie de solidaritate pentru a rezolva pandemia de SARS Covid-19 si criza economia derivata de aici.

Organizatia Mondiala a Sanatatii a laudat modelul suedez, care nu a impus restrictii dure

Organizatia Mondiala a Sanatatii a laudat modelul suedez, care nu a impus restrictii atat de dure. Reprezentatii OMS spun ca daca vrem sa revenim la normalitate, ar trebui sa invatam din modelul suedez.

Pandemia te-ar putea face somer. Organizatia Mondiala a Muncii: 1,6 miliarde de oameni ar putea ramane fara locuri de munca

Organizatia Mondiala a Muncii estimeaza ca jumatate din forta de munca a omenirii ar putea ajunge in somaj in perioada urmatoare. Vorbim de 1,6 miliarde de oameni.

Organizatia Mondiala a Sanatatii solicita Beijingului sa o invite pentru a ancheta originile virusului

Autoritatile sanitare mondiale, acuzate de Statele Unite ca nu au sesizat imediat gravitatea noului coronavirus, au solicitat vineri Beijingului sa le invite pentru a ancheta originile animale ale virusului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )