Libnet.ro
UNICEF

14:30

O organizatie a PNL a fost dizolvata, dupa scorul slab de la alegerile locale

Antena3 Antena3,
O organizatie a PNL a fost dizolvata, dupa scorul slab de la alegerile locale

Comitetul Judetean Executiv al PNL Dolj a dizolvat vineri seara organizatia PNL Craiova si a invalidat mandatul de consilier local al lui Pavel Badea, candidatul partidului la functia de primar al Craiovei. Surse. continuă pe Antena3

Reguli drastice pentru musulmani! O chelnerita din Franta a fost batuta dupa ce a servit bauturi alcoolice in Ramadan

Reguli stricte in islam! O chelnerita din Franta a fost batuta dupa ce a servit alcool in prima zi a Ramadanului. Tanara este de origine musulmana si lucreaza intr-un bar din centrul.

O candidata la Primaria Targoviste a fost amendata dupa ce a postat un mesaj pe Facebook

Anei Maria Nicolae a candidat la Primaria Targoviste, la alegerile locale si a fost sanctionata cu o amenda de 1. 400 de lei dupa ce a postat un mesaj pe Facebook, potrivit adevarul. ro. Aceasta a fost.

Accident grav in Constanta: Noua persoane au fost ranite, dupa impactul unui microbuz al Jandarmeriei cu un autoturism

Un grav accident rutier a fost provocat marti noaptea, in jurul orei 22,15, dupa ce soferul unui microbuz al Jandarmeriei a intors masina pe DN 3 peste linia dubla continua, intre Constanta si Valu lui Traian, si a fost izbit in plin de un autoturism BMW ce se deplasa regulamentar pe sensul sau de mers.

Dan Straja, managerul Institutului Oncologic Alexandru Trestioreanu, a fost dus dupa audieri in arestul Politiei Capitalei

Dan Nicolae Straja, managerul Institutului Oncologic 'Alexandru Trestioreanu' a fost retinut de procurorii anticoruptie. Aceeasi masura a fost luata si in cazul lui Bogdan.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )