Libnet.ro
UNICEF

12:15

OSCE: Faptul ca nu s-a varsat sange in Crimeea este un miracol

B1 B1,
OSCE: Faptul ca nu s-a varsat sange in Crimeea este un miracol

Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) considera ca retinerea de care au dat dovada fortele ucrainene in Crimeea, care a permis sa se evite varsarea de sange, ceea ce este aproape un. continuă pe B1

Seful OSCE: Referendumul din Crimeea este ilegal.

Presedintele in exercitiu al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) a apreciat, marti, ca referendumul prevazut sa aiba loc duminica in Crimeea este ilegal, relateaza AFP, conform Mediafax. In forma sa actuala, referendumul privind statutul) Crimeei, prevazut sa aiba loc la 16 martie, nu este in conformitate cu Constitutia Ucrainei si trebuie sa fie considerat ilegal, a anuntat Didier Burkhalter, citat intr-un comunicat. Citeste si: Turcinov: Ucraina nu va urma .

Presedintele OSCE: Referendumul din Crimeea este ilegal

Presedintele in exercitiu al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), Didier Burkhalter, a apreciat marti ca referendumul prevazut sa aiba loc duminica in Crimeea este ilegal,.

Spania: Declaratia de independenta a Parlamentului din Crimeea este ilegala si incalca practicile internationale

Declaratia de independenta adoptata de Parlamentul din Crimeea este ilegala, considera ministrul spaniol de Externe, Jose Manuel Garcia-Margallo, cerand Uniunii Europene sa coopereze cu Rusia pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )