Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ostaticii lui Donald Trump

România Liberă România Liberă,
Ostaticii lui Donald Trump

Daca in tabara democrata lucrurile sunt clare, Bernie Sanders aliindu-se cu Hillary Clinton, in cea republicana miliardarul este departe de a intruni o majoritate. continuă pe România Liberă

VIDEO. Alegeri SUA: Suporterii lui Donald Trump explica de ce il iubesc pe controversatul politician

Republicanul Donald Trump este un candidat la presedintia SUA mai putin obisnui. in campania electorala a facut tot felul de declaratii, comentarii si acuzatii care au starnit reactii din cele mai diverse, de al admiratie la ura. Unele sondaje l-au creditat cu peste 40% dintre voturile americanilor, iar la unul dintre ele, pe la finele lunii mai, chiar a depasit-o pe Hillary Clinton, candidata democratilor. in ultimele 12 luni, suporterii lui Donald Trump au fost intrebati de jurnalistii BBC de ce-l iubesc pe neobisnuitul candidat la functia suprema in SUA.

Donald TRUMP asteapta sa devina presedintele SUA si si-a ales deja vicepresedintele

Candidatul republican prezumtiv in alegerile pentru Casa Alba, Donald Trump, l-a ales pe guvernatorul statului Indiana, Mike Pence, pentru postul de vicepresedinte.

Judecatoarea Curtii Supreme americane Ruth Bader Ginsburg isi cere scuze, dupa ce l-a numit impostor pe Donald Trump

Decana Curtii Supreme americane Ruth Bader Ginsburg a declarat joi ca regreta afirmatiile foarte dure impotriva candidatului republican la Casa Alba, Donald Trump, pe care l-a numit 'impostor, scrie AFP.

O judecatoare a Curtii Supreme afirma ca Donald Trump este un impostor / Miliardarul ii cere demisia

Donald Trump a cerut miercuri demisia decanei Curtii Supreme din Statele Unite, dupa ce magistrata octogenara l-a denumit pe candidatul republican un impostor, scrie AFP.

Rasturnare de situatie. Decizia luata de Donald Trump care da sondajele peste cap

Dupa ce campania prezidentiala din SUA a atins un punct de cotitura saptamana trecuta, Donald Trump a decis, la sfaturile consilierilor sai, sa faca ceea ce parea imposibil: sa isi transforme.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump s-a proclamat candidatul legii si al ordinii publice

Candidatul republican la presedintie Donald Trump s-a proclamat luni candidatul legii si al ordinii publice dupa o saptamana de tensiuni si violente intre negri si politisti in Statele Unite, inclusiv un incident armat in care au fost ucisi cinci politisti la Dallas, in Texas, relateaza agentia DPA, preluata de agerpres. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )