Libnet.ro
UNICEF

22:30

OUG: Licenta audiovizuala a posturilor TV si radio aflate in insolventa va fi suspendata de CNA

Antena3 Antena3,
OUG: Licenta audiovizuala a posturilor TV si radio aflate in insolventa va fi suspendata de CNA

Licenta audiovizuala a televiziunilor si radiourilor aflate in insolventa va fi suspendata de catre CNA pana la data confirmarii planului de reorganizare pentru societatile care detin aceste licente,. continuă pe Antena3

Noile reguli de insolventa vor fi aplicate din 25 octombrie, inclusiv pentru proceduri in derulare / Licenta audiovizuala a posturilor TV si radio aflate in insolventa va fi suspendata de CNA

Noile reguli privind insolventa au fost publicate in Monitorul Oficial, dar sunt valabile din 25 octombrie si vor fi aplicate inclusiv procedurilor aflate in prezent in derulare, cu exceptia prevederilor privind insolventa grupului de societati, unde vor fi aplicate doar cererilor introduse dupa aceasta data, scrie Mediafax. Potrivit Ordonantei de Urgenta privind insolventa, publicata vineri in Monitor, licenta audiovizuala a televiziunilor si radiourilor aflate in insolventa va fi suspendata de catre CNA pana la data confirmarii planului de reorganizare pentru societatile care detin aceste licente.

Noul cod al insolventei inchide posturile tv si radio aflate in insolventa.

Licenta audiovizuala a televiziunilor si radiourilor aflate in insolventa va fi suspendata de catre CNA pana la data confirmarii planului de reorganizare pentru societatile care detin aceste licente, potrivit Ordonantei de Urgenta privind insolventa, publicata vineri in Monitorul Oficial, conform Mediafax. Ordonanta de Urgenta privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa prevede la articolul 81 ca: In cazul in care activitatea debitorului se afla sub incidenta prevederilor .

O noua televiziune de business in Romania: WMR Business TV a primit licenta audiovizuala din partea CNA

CNA a acordat, joi, o licenta audiovizuala televiziunii de business WMR Business TV, din a carei echipa editoriala fac parte purtatorul de cuvant al ASF, Radu Soviani, Sorin Marinescu, care va ocupa functia de presedinte si General Manager, si Emil.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2827 seconds )