Libnet.ro
UNICEF

09:31

Ovidiu Ohanesian, audiat la DNA in calitate de martor in dosarul medicului Yassin

România Liberă România Liberă,
Ovidiu Ohanesian, audiat la DNA in calitate de martor in dosarul medicului Yassin

Unul dintre jurnalistii rapiti in Irak, Ovidiu Ohanesian, a fost audiat, in calitate de martor, in dosarul in care medicul Mohamad Yassin este cercetat pentru fapte de coruptie comise in legatura cu Omar Hayssam, el afirmand ca anchetatorii au vrut sa afle care sunt cercurile relationale ale doctorului, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ovidiu Ohanesian, audiat la DNA in calitate de martor in dosarul medicului Mohamad Yassin

Ovidiu Ohanesian a fost audiat, in calitate de martor, in dosarul in care medicul Mohamad Yassin este cercetat pentru fapte de coruptie dupa ce i-ar fi cerut bani lui Omar Hayssam ca sa-l scoata din inchisoare. Acesta a precizat ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au vrut sa afle care sunt cercurile relationale ale doctorului.

Ovidiu Ohanesian, audiat la DNA ca martor

Eduard Ovidiu Ohanesian unul dintre cei trei jurnalisti romani rapiti in Irak in 2005) a fost audiat, astazi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), ca martor, in dosarul in care medicul Mohamad Yassin este cercetat pentru presupuse fapte de coruptie comise in legatura cu Omar Hayssam, scriu surse din presa.

Ovidiu Ohanesian, audiat in dosarul lui Mohamad Yassin: Procurorii vor ajunge la Traian Basescu

Procurorii vor ajunge la Traian Basescu in dosarul rapirii jurnalistilor doar daca vor avea acces la informatii clasificate, sustine Ovidiu Ohanesian. Jurnalistul a fost audiat azi la DNA in dosarul lui Mohamad.

Fostul secretar de stat Ovidiu Putura, audiat la DNA in dosarul de coruptie

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei Ovidiu Putura a fost scos, luni, din Arestul Politiei Capitalei si dus la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie.

Deputatul PSD Vlad Cosma, audiat la DNA Ploiesti in dosarul in care este acuzat de sprijinirea unui grup infractional

Deputatul PSD Vlad Cosma, care se afla sub control judiciar de la inceputul lunii februarie, s-a prezentat vineri la DNA Ploiesti in dosarul in care este acuzat de sprijinirea unui grup infractional, alaturi de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )