Libnet.ro
UNICEF

20:30

[P] Kaufland - singura companie din industria de retail certificata international ca Top Angajator in Romania

Hotnews Hotnews,
 [P] Kaufland - singura companie din industria de retail certificata international ca Top Angajator in Romania

Kaufland Romania a primit in acest an certificarea internationala ca Top Angajator acordata de Top Employer Institute din Olanda, care demonstreaza performanta strategiei si a intrumentelor de resurse umane utilizate in cadrul companiei. Obtinerea acestei certificari reprezinta o recunoastere a angajamentului companiei de a asigura un climat de lucru placut si propice dezvoltarii profesionale a echipei sale. continuă pe Hotnews

(P) Kaufland - singura companie din industria de retail certificata international ca Top Angajator in Romania

Kaufland Romania a primit in acest an certificarea internationala ca Top Angajator acordata de Top Employer Institute din Olanda, care demonstreaza performanta strategiei si a intrumentelor de resurse umane utilizate in cadrul companiei. Obtinerea.

Numarul mediu de personal din industria de aparare va fi de maximum 1.368

Guvernul a aprobat, in sedinta de astazi, o Hotarare prin care stabileste ca numarul mediu de personal pentru operatorii economici din industria de aparare va fi in 2016 de maximimum 1. 368, fata de 1. 472 in 2015, potrivit unui comunicat al Executivului, remis astazi redactiei.

Concedieri masive in China. 1,8 milioane de angajati din industria otelului si a carbunelui raman fara un loc de munca

China ar urma sa concedieze 1,8 milioane de angajati din industria otelului si a carbunelui, ca parte a eforturilor de reducere a supra-capacitatii sale industriale a afirmat, luni, ministrul chinez al.

China ar urma sa concedieze 1,8 milioane de angajati din industria otelului si a carbunelui

China ar urma sa concedieze 1,8 milioane de angajati din industria otelului si a carbunelui, ca parte a eforturilor de reducere a supra-capacitatii sale industriale a afirmat, luni, ministrul chinez al Resurselor Umane si Asistentei Sociale, Yin Weimin, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )