Libnet.ro
UNICEF

00:07

(P) Storia.ro: Cum se vinde cel mai mare proiect rezidential din zona Aviatiei - Barbu Vacarescu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
(P) Storia.ro: Cum se vinde cel mai mare proiect rezidential din zona Aviatiei - Barbu Vacarescu

Anul 2016 a adus un numar ridicat de ansambluri rezidentiale in imediata apropiere a cladirilor moderne de birouri din Bucuresti. Belvedere Residences, cel mai amplu proiect aflat in constructie in zona Aviatiei - Barbu Vacarescu, isi propune sa. continuă pe Wall-Street Ro

IMAGINEA ZILEI din sport: Cel mai mare fan al Nationalei masculine de Handbal este un preot. imbracat in haine bisericesti, acesta a cantat si a scandat pentru echipa Romaniei (FOTO)

Bucurie mare in tabara echipei Nationale de Handbal masculin a Romaniei dupa ce a invins cu 28-23 selectionata Poloniei. Victoria este cu atat mai mare cu cat adversara.

webPR: UNIFEST 2016, cel mai mare festival cultural studentesc din Romania, are loc in in perioada 4-14 noiembrie

In luna noiembrie, Uniunea Studentilor din Romania organizeaza cea de-a XV-a editie a celui mai mare festival cultural studentesc din Romania, UNIFEST. Din 2001, deviza acestuia este distractie gratis, nu degeaba! si organizatorii reusesc sa-l onoreze in fiecare an.

Cea mai mare revolta din sistemul penitenciar britanic din ultimii 40 de ani

In noaptea de duminica spre luni, cateva zeci de detinuti au preluat controlul, timp de mai multe ore, asupra mai multor zone din inchisoarea Bedford, din centrul Angliei, relateaza The Guardian. Ziaristii britanici mai precizeaza ca a fost vorba de un incident grav si ca gardieni si politisti din toata tara au fost trimisi la fata locului fiind cea mai mare revolta de acest fel din ultimii 40 de ani din sistemul penitenciar britanic.

Cel mai simplu mod prin care afli cine te suna cu numar ascuns

Apelurile cu numar ascuns sunt poate cel mai simplu mod sa enervezi un om. Totusi, pe telefoanele inteligente, ai putea afla cine te suna fara sa-si divulge identitatea.

Cel mai bogat om din China a cumparat compania care decerneaza Globurile de Aur

Cel mai bogat om din China, Wang Jianlin, a dat 1 miliard de dolari pentru a cumpara Dick Clark Productions, compania care se ocupa cu decernarea Globurilor de Aur, de Miss America si de Billboard Music.

Cel mai bogat om din China a cumparat compania care decerneaza Globurile de Aur

Cel mai bogat om din China, Wang Jianlin, a dat 1 miliard de dolari pentru a cumpara Dick Clark Productions, compania care se ocupa cu decernarea Globurilor de Aur, de Miss America si de Billboard Music.

Cel mai slab duet de la Vocea Romaniei. Smiley: Colegii mei au fost blanzi. Sunt dezamagit, piesa asta era menita sa faca un moment memorabil VIDEO

Doua dintre concurentele din echipa lui Smiley au fost protagonistele celui mai slab duet din noul sezon Vocea Romaniei, antrenorul lor declarandu-se dezamagit de moment.

Orasul in care se reconstituie cea mai mare nunta medievala din Europa. Ghid de supravietuire in mijlocul sutelor de mii de turisti veniti din toata lumea

Aflat la 72 kilometri de Munchen si la 40 kilometri de aeroport, orasul german Landshut 70. 000 de locuitori) este o adevarata bijuterie si are ce oferi turistilor in cautare de locuri speciale. in Landshut se afla cel mai inalt turn de caramida din lume si tot aici se reconstituie la fiecare patru ani cea mai mare nunta medievala din Europa, un eveniment ce atrage sute de mii de turisti de pe tot globul.

Autostrazi: Cel mai mare contract in executie, Suplacu de Barcau - Bors se reziliaza. Licitatia va fi reluata

Compania spaniola care efectua lucrarile de constructie ale tronsonului tronsonului de autostrada Suplacu de Barcau Bors a cerut rezilierea contractului, asa incat Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) va trebui sa scoata din nou tronsonul la licitatie, a anuntat CNAIR.

Aproximativ 14.000 de medici romani lucreaza in strainatate. Care sunt tarile cu cel mai mare numar de doctori plecati din Romania

Aproape 14. 000 mii de medici lucreaza in strainatate, dintre care peste 4000 in Franta si tot atat in Germania, arata Gheorghe Borcean, presedintele Colegiului Medicilor din Romania CMR). Potrivit acestuia, datele sunt transmise chiar de catre autoritatile profesionale din tarile respective.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )