Libnet.ro
UNICEF

10:30

Pacientii din Romania vor avea acces la medicamente pentru boli grave printr-un nou sistem de distributie

Adevărul Adevărul,
Pacientii din Romania vor avea acces la medicamente pentru boli grave printr-un nou sistem de distributie

Pacientii care au nevoie de medicamente destinate tratamentului unor boli cronice grave vor putea avea acces la acestea mai usor multumita unei reconfigurari a modelului de distributie. continuă pe Adevărul

Efectele Brexit-ului asupra unui britanic din Romania: O sa fac cerere pentru cetatenie romana

Britanicii care traiesc in Romania au un punct comun asupra rezultatului referendumul prin care Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana. Acestia il considera o greseala majora ce va avea.

Oamenii de afaceri din Romania cer masuri imediate Guvernului, pentru a compensa pierderile de dupa votul pro-Brexit

Oamenii de afaceri din Romania si exportatorii cer premierului si presedintelui sa initieze consultari la nivel national si european, pentru a fi luate masuri care sa ajute firmele exportatoare in Marea Britanie.

BREXIT. O firma din Romania care exporta carne in Marea Britanie se simte amenintata de iesirea acesteia din UE

O firma din Romania care exporta carne in Marea Britanie se simte amenintata de Brexit dupa ce facuse investitii destinate special derularii exportului catre spatiul comercial al Regatului Unit.

Reactia Ministerului Afacerilor Externe din Romania dupa atentatul din Istanbul

Ministerul Afacerilor Externe din Romania condamna ferm atacul care s-a soldat cu un numar foarte mare de victime si atrage atentia asupra importantei combaterii terorismului. Ministerul Afacerilor.

Top 5 cele mai circulate drumuri din Romania. Doar o portiune de autostrada se afla in top

In timp ce toata lumea, de la oficialii statului la simpli cetateni, se preocupa de constructia de autostrazi, cele mai utilizate sosele din Romania raman drumurile nationale.

PREVIZIUNE. Piata de software din Romania va depasi 3% din PIB

Presedintele Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii, Teodor Blidarus, a declarat, marti, ca piata de software din Romania va depasi 3% din PIB, iar IT-ul va reprezenta peste 10% din PIB, in urmatorii ani.

Companiile din Romania se asteapta la cresterea activitati, pana in august

Directorii firmelor din Romania se asteapta la o crestere a activitatii in toate sectoarele economice, in perioada iunie-august, si la un avans moderat al numarului de salariati in cele mai multe domenii, in timp ce preturile ar putea creste in.

Administrarea de medicamente pentru copii. Cand e cazul sa ii dai si cum

Nu e parinte care sa nu se fi confruntat cu aceasta problema. Te trezesti in miez de noapte si copilul are febra, tuseste sau se tine de burtica. Te intrebi, desigur, ce o avea, analizezi situatia si presupui.

Alegeri legislative in Spania: Dupa Brexit, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul anti-austeritate Podemos, care se bucura o popularitate in crestere, relateaza Agerpres.

Dupa BREXIT, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2202 seconds )