Libnet.ro
UNICEF

16:15

Pagube de sute de milioane de euro in Italia, in urma inundatiilor. Cel putin cinci oameni au murit luati de viitura

Antena3 Antena3,
Pagube de sute de milioane de euro in Italia, in urma inundatiilor. Cel putin cinci oameni au murit luati de viitura

Cel putin cinci oameni au murit in urma inundatiilor din nordul Italiei, unde pagubele sunt estimate la cateva sute de milioane de euro!Majoritatea victimelor sunt pensionari, care nu au putut sa scape din calea. continuă pe Antena3

Petrom investeste 30 milioane euro pentru redezvoltarea zacamantului de titei Tazlau si aloca alte 500 de milioane de euro pentru proiecte de acest gen

Petrom va investi circa 30 milioane euro in perioada 2014 2015 in proiectul de redezvoltare a zacamantului de titei Tazlau, din judetul Bacau, si are in plan sa aloce alte 500 milioane euro pentru astfel de proiecte in viitor.

Secom estimeaza afaceri de 12 milioane euro pana la finalul anului

Producatorul de cosmetice naturiste Secom estimeaza pana la finalul anului afaceri de 12 milioane euro, in crestere cu 30% fata de 2013 9,3 milioane euro). Majorarea va fi sustinuta de strategia de afaceri si de portofoliul de peste 200 produse de tratament complementar pentru toate afectiunile, conform unui comunicat remis azi redactiei.

BERD: 52,5 milioane euro pentru modernizarea cailor ferate

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda 52,5 milioane euro companiei feroviare de stat Calea Ferata din Moldova, sustinand modernizarea cailor ferate din aceasta tara, conform unui comunicat remis redactiei.

O firma ce comercializa masini second-hand a prejudiciat bugetul cu 3 milioane euro

Directia Generala Antifrauda Fiscala DGAF) a identificat o firma din Bucuresti specializata in comertul de autoturisme la mana a doua care, in perioada 2009-2014, a cauzat bugetului de stat un prejudiciu de cca trei milioane euro 13. 274,24 lei).

MFE: 8,7 milioane euro pentru informatizarea institutiilor publice

Ministerul Fondurilor Europene MFE), prin Autoritatea de Management AM) pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), anunta lansarea unui apel de proiecte pentru informatizarea institutiilor publice, cu un buget de 171 milioane lei aproximativ 8,7 milioane euro), conform unui comunicat remis azi redactiei.

MFE: 38,7 milioane euro pentru informatizarea institutiilor publice

Ministerul Fondurilor Europene MFE), prin Autoritatea de Management AM) pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), anunta lansarea unui apel de proiecte pentru informatizarea institutiilor publice, cu un buget de 171 milioane lei aproximativ 38,7 milioane euro), conform unui comunicat remis azi redactiei.

Procesul in care Primaria Capitalei a fost obligata sa ii plateasca omului de afaceri Costica Constanda daune de circa 150 milioane de euro va fi rejudecat

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) au decis miercuri rejudecarea procesului in care Costica Constanda obtinuse in instanta despagubiri de circa 150 milioane euro de la Primaria Capitalei pentru ca municipalitatea nu i-a dat voie sa construiasca blocuri de cinci etaje in Satul Francez, asa cum se angajase cand a recuperat Parcul Bordei, in urma unui schimb de terenuri.

ASF a demarat o licitatie de 2,8 milioane de euro pentru evaluarea firmelor de asigurari, in scopul consolidarii increderii in acest sector

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a demarat licitatia pentru evaluarea independenta a activelor si pasivelor si un test de stres al sectorului de asigurari din Romania, in scopul de a consolida increderea in acest sector, potrivit unui anunt publicat vineri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). 13 companii de asigurari care reprezinta cel putin 80% din sectorul de asigurari din Romania vor fi evaluate de auditori independenti in ceea ce priveste portofoliul de asigurari detinut, cu scopul de a stabili obligatiile ce decurg din contractele de asigurare/reasigurare, o evaluare a proceselor de risc aferente si o evaluare a tuturor activelor si pasivelor. Contractul are o valoare estimata de 12,2 milioane lei 2,8 milioane euro, inclusiv TVA).

Albalact si-a crescut cifra de afaceri cu 12,7%, la 78 milioane euro

Cifra de afaceri a producatorului de lactate Albalact ALBZ) a crescut cu 12,7%, in primele noua luni, la 346,85 milioane de lei 78 milioane de euro), iar profitul net a avansat de peste doua ori, la 12,43 milioane de lei 2,8 milioane de euro).

Profitul consolidat al UniCredit in Romania a scazut cu 23%, la 35 milioane euro

Grupul bancar italian UniCredit a raportat un profit consolidat in Romania de 35 milioane de euro in primele noua luni, in scadere cu 22,9% comparativ cu rezultatul de 45 milioane de euro, inregistrat in perioada similara a anului trecut, potrivit raportului financiar al grupului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )