Libnet.ro
UNICEF

00:07

PAID are un program de reasigurare de 450 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
PAID are un program de reasigurare de 450 mil. euro

Directorul general al Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor PAID), Nicoleta Radu-Neacsu, a declarat in cadrul Forumului International al Riscurilor Catastrofale ICAR) ca PAID are in vigoare, din 15 iulie 2014, un program de reasigurare de. continuă pe Wall-Street Ro

Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor are un program de reasigurare de 450 mil. euro

Directorul general al Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor PAID), Nicoleta Radu-Neacsu, a declarat in cadrul Forumului International al Riscurilor Catastrofale ICAR) ca PAID are in vigoare, din 15 iulie 2014, un program de reasigurare de.

Gheorghe Iaciu transforma Moldova Mall in centru de birouri cu 10 mil. Euro

Omul de afaceri Gheorghe Iaciu va investi 10 mil. euro in reconversia centrului commercial Moldova Mall, pe care l-a preluat in februarie anul acesta.

Hercesa va investi 30 mil. euro in 300 de apartamente in proiectul Vivenda si in renovarea unei cladiri vechi

Dezvoltatorul imobiliar spaniol Hercesa intentioneaza sa demareze in 2015 constructia celei de-a treia faze a proiectului rezidential Vivenda din Titan, unde are in plan sa mai ridice inca 300 de apartamente. Dezvoltatorul negociaza si un parteneriat.

Air-France KLM estimeaza costuri de 500 mil. euro pentru greva pilotilor

Greva de doua saptamani a pilotilor de la Air France ar putea avea un impact de ordinul a 500 de milioane de euro pentru anul 2014, a anuntat, miercuri, grupul Air France-KLM, relateaza AFP.

Romanii au cumparat paine neagra de 45 mil. euro. Consumul continua sa creasca

Consumul de paine neagra a ajuns la 7% din valoarea pietei de paine, fiind evaluat la 45 de milioane de euro, iar pentru anul viitor se estimeaza ca va atinge o pondere de 10% din piata, a declarat Aurel Popescu, presedintele patronatului din industria.

Florin Jianu vrea sa finanteze ideile de afaceri printr-o initiativa Startup de 150 mil. euro

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de afaceri si Turism, Florin Jianu, a anuntat luni seara, la Brasov, lansarea in perioada urmatoare, a initiativei Start-up, de aproximativ 150 de milioane de euro, prin care se vor finanta idei din domenii.

Lego a vandut jucarii de 8,7 mil. euro cu patru magazine in Romania

Lego Romania, reprezentanta producatorului danez de jucarii Lego, cu afaceri de 8,7 milioane euro pe piata locala anul trecut, a ajuns la o retea de patru magazine monobrand in Romania, dupa deschiderea simultana a unitatilor din AFI Cotroceni si AFI.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )