Libnet.ro
UNICEF

11:15

PAID a platit cele mai mari despagubiri in judetele Valcea, Galati si Vrancea in ultimii 5 ani pentru inundatii, alunecari de teren si cutremur

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
PAID a platit cele mai mari despagubiri in judetele Valcea, Galati si Vrancea in ultimii 5 ani pentru inundatii, alunecari de teren si cutremur

Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale PAID) a platit peste 3. 000 de dosare de dauna in suma de peste 12,5 milioane lei, in ultimii cinci ani si jumatate. Cea mai mare pondere din valoarea acestor despagubiri a fost achitata in contul. continuă pe Wall-Street Ro

Cluj Napoca, Timisoara si Constanta sunt cele mai mari piete rezidentiale regionale din Romania

Constanta a devenit in 2017 a treia mare piata rezidentiala regionala din Romania in care se livreaza anual peste 3. 000 de locuinte, alaturandu-se astfel Cluj Napocai 5. 403 locuinte livrate), cea mai mare piata rezidentiala cu exceptia regiunii Bucuresti Ilfov, si Timisoarei 3. 484 locuinte livrate), potrivit unui raport al companiei de consultanta imobiliara Coldwell Banker Romania, pe baza informatiilor Institutului National de Statistica.

Si unul dintre cele mai cunoscute soft-uri de face recognition indica faptul ca barbatul n alb care ar fi coordonat interventia brutala a jandarmilor n Piata Victoriei este seful Brigazii Speciale

Unul dintre cele mai cunoscute soft-uri de recunoastere faciala, Face API de la Microsoft, indica cu probabilitate de aproape 60% ca barbatul in alb care ar fi coordonat interventia de vineri a jandarmilor este aceeasi persoana cu colonelul Catalin-Razvan Paraschiv, comandantul Brigazii Speciale de Interventie Vlad Tepes. Asemanarea a fost semnalata de un cititor HotNews. ro. Soft-urile de recunoastere faciala sunt utilizate de tot mai multe institutii de peste tot din lume si primesc mereu imbunatatiri.

The Economist: Viena, orasul cu cele mai bune conditii de viata/ Bucurestiul, pe locul 82 n Top 140

Viena, capitala Austriei, s-a situat pe primul loc in Topul 140 al oraselor cu cele mai bune conditii de viata realizat de prestigioasa publicatie The Economist, in care Bucurestiul ocupa locul al 82-lea, la egalitate cu Belgrad Serbia) si Shenzhen China), relateaza Mediafax.

Top 10 universitati din lume: care sunt cele mai bune institutii de invatamant superior unde poti studia

Clasamentul Quacquarelli Symonds QS) 2019, care evalueaza cele mai bune institutii de invatamant superior din lume, a fost publicat si prezinta cele mai bune 1. 000 de universitati din peste 85 de tari. Clasamentul a fost realizat pe baza unei.

Primaria uneia dintre cele mai bogate comune din Romania ofera bani tinerilor pentru fertilizare in vitro

Primaria uneia dintre cele mai bogate comune din Romania ofera ajutor financiar cuplurilor de tineri care nu pot avea copii, dar si femeilor gravide. Banii vor fi alocati pentru tratamentul de fertilizare in vitro, respectiv pentru analize specifice perioadei de sarcina.

Halep, dupa unul dintre cele mai bune meciuri din 2018: Sunt foarte fericita si cred ca se vede asta pe fata mea

Simona Halep a reusit in sfertul de finala de la Rogers Cup, disputat cu jucatoarea franceza Caroline Garcia, unul dintre cele mai bune meciuri ale ei din acest an si a declarat ca este foarte fericita de cum a evoluat.

Unul dintre cei mai mari interlopi din Romania a fost arestat la Londra

Luni dupa amiaza, a fost arestat de catre politia britanica, in Hertfordshire, la periferia Londrei, urmaritul general Ghinea Florin Nicolae, zis Ghenosu, aflat pe lista celor mai urmarite persoane din.

ALERTA METEO de FURTUNI in mini-vacanta de Sfanta Maria. VEZI AICI cele mai afectate zone

Vremea se schimba in toata tara incepand de marti seara. Prognoza meteo anuntata de ANM pentru urmatoarele zile nu este deloc inbucuratoare, cu atat mai putin cu cat multi dintre romani vor.

Ele sunt cele mai fericite zodii. Nimic nu le strica starea de bine

Aceste zodii isi gasesc bucuria in lucrurile simple si in micile placeri ale vietii. S-au nascut sa fie fericite. SAGETATOR- Fara niciun dubiu, Sagetatorul este cel mai fericit semn zodiacal. Are un spirit na.

Care sunt cele mai bune orase din lume, din punct de vedere al calitatii vietii

Topul celor mai bune orase de locuit din punct de vedere al calitatii vietii, realizat de The Economist Intelligence Unit, plaseaza Viena pe primul loc in 2018, surclasand Melbourne pentru prima data in ultimele sapte editii.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )