Libnet.ro
UNICEF

09:00

Paleologu, la RFI: Ar fi absurd sa fiu exclus din PDL; sa punem umarul la propasirea partidului? Astea-s formule bolsevice!

Hotnews Hotnews,
 Paleologu, la RFI: Ar fi absurd sa fiu exclus din PDL; sa punem umarul la propasirea partidului? Astea-s formule bolsevice!

Deputatul Theodor Paleologu spune, intr-un interviu la RFI, ca i s-ar parea absurd sa fie dat afara din PDL. El afirma ca membrii partidului nu sunt iobagi pe mosia unui vataf. N-am inteles bine cum e cu 'sa vina la munca'. Sa semnam o condica?, se intreaba democrat-liberalul. Paleologu recunoaste ca Vasile Blaga i-a fost simpatic la inceput, dar acum nu face decat sa se incrunte, cu ochii iesiti din cap. continuă pe Hotnews

VIDEO Paleologu, la RFI: Ar fi absurd sa fiu exclus din PDL; sa punem umarul la propasirea partidului? Astea-s formule bolsevice!

Deputatul Theodor Paleologu spune, intr-un interviu la RFI, ca i s-ar parea absurd sa fie dat afara din PDL. El afirma ca membrii partidului nu sunt iobagi pe mosia unui vataf. N-am inteles bine cum e cu 'sa vina la munca'. Sa semnam o condica?, se intreaba democrat-liberalul. Paleologu recunoaste ca Vasile Blaga i-a fost simpatic la inceput, dar acum nu face decat sa se incrunte, cu ochii iesiti din cap.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )