Libnet.ro
UNICEF

01:05

Panama Papers. Victor Ponta si-a cumparat casa printr-un off-shore

Antena3 Antena3,
Panama Papers. Victor Ponta si-a cumparat casa printr-un off-shore

Actionarii unui off-shore din Panama i-ar fi vandut un apartament, intr-un complex rezidential din Bucuresti, fostului premier Victor Ponta. Off-shore-ul a fost infiintat inainte de 1989 de ma. continuă pe Antena3

Victor Ponta, replica acida pentru casa din Sibiu pierduta de Klaus Iohannis: Mai are 5 la fel si oricum sta foarte putin in Romania!

Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj ironic la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dat afara de ANAF dintr-un imobil din centrul Sibiului, pierdut inca de anul trecut in instanta.

Lionel Messi, prima reactie oficiala in scandalul Panama Papers

Panama Papers. intr-un comunicat publicat luni, familia lui Lionel Messi afirma ca societatea sa din Panama nu a avut niciodata fonduri, scrie cotidianul LEquipe. Lionel Messi si familia sa au reactionat, luni, la.

China, reactie virulenta dupa dezvaluirile Panama Papers. Totul sa fie sters, fara exceptii!

Panama Papers. China a cenzurat in totalitate orice referire la scandalul Panama Papers, amenintand cu pedepse dure in cazul in care se publica vreun material pe acest subiect, menit sa.

Scandalul Panama Papers. Franta reintroduce Panama pe lista sa neagra a paradisurilor fiscale

Autoritatile franceze au anuntat marti ca vor reintroduce Panama pe lista neagra a paradisurilor fiscale, care permit cetatenilor unor alte state sa evite plata taxelor prin infiintarea unor firme paravan si companii offshore, dupa dezvaluirile aparute in scandalul Panama Papers, transmite Reuters.

Panama Papers. Scurgere masiva de documente: Cum si-au ascuns Putin si alti lideri ai lumii banii in paradisul fiscal din Panama

Panama Papers. Peste 11 milioane de documente ale unei firme de avocatura din Panama, Mossack Fonseca, dezvaluie felul in care lideri ai lumii s-au folosit de paradisuri fiscale pentru a-si ascunde averile.

Paul Radu, RISE Project: Peste 100 de persoane din Romania, implicate in controversa Panama Papers

Peste 100 de nume din Romania apar in ancheta jurnalistica Panama Papers, care dezvaluie un vast sistem de evaziune fiscala, in care sunt implicati inalti lideri politici, sportivi si miliardari, a declarat jurnalistul de investigatii Paul Radu din cadrul RISE Project, partener media pentru dezvaluirile off-shore-ul din Panama.

Panama Papers: Sefi de stat, celebritati, miliardari si sportivi folosesc paradisuri fiscale pentru a-si ascunde averile. Putin, Porosenko, Xi Jinping, Messi si Platini - printre numele vehiculate

Sefi de stat, politicieni influenti, miliardari, nume mari ale sportului mondial si celebritati din intreaga lume folosesc paradisuri fiscale pentru a isi ascunde averile, arata o investigatie jurnalistica realizata in comun de 107 institutii media, dupa ceea ce pare a fi cea mai mare scurgere de informatii si documente financiare catre presa din istorie - asa-numita afacere Panama Papers. Un numar record de 11,5 milioane de astfel de documente s-au scurs din arhivele secrete ale societatii de consultanta Mossack Fonseca din Panama. Documentele arata cum peste 214 mii de societati off-shore, crete sau administrate de Mossack Fonseca in 21 de paradisuri fiscale in perioada 1977-2015, au avut ca beneficiari pe unii dintre cei mai influenti sau bogati oameni din lume, provenind din peste 200 de tari, scrie Le Monde.

Parchetul rus va investiga acuzatiile de spalare de bani aduse unor apropiati ai lui Putin in scandalul Panama Papers

Parchetul rus au anuntat marti ca va lansa o ancheta cu privire la implicarea unor cetateni rusi in spalarea de bani prin intermediul unor companii offshore si firme paravan, dupa dezvaluirile aparute in scandalul Panama Papers. Anchetatorii vor verifica daca acuzatiile aduse impotriva unor afaceristi apropiati presedintelui rus Vladimir Putin sunt reale si pot constitui o baza pentru procese penale, transmite agentia de presa Reuters.

Presa: Apropiati ai lui Marine Le Pen, implicati in controversa Panama Papers

Un cerc de apropiati ai presedintei partidului francez de extrema dreapta Frontul National FN), Marine Le Pen, au pus in functiune un sistem offshore sofisticat, potrivit cotidianului cotidianul francez Le Monde, care citeaza documente din ancheta jurnalistica Panama Papers.

Dezvaluiri Le Monde: Apropiati ai liderului Frontului National din Franta, Marine Le Pen, sunt implicati in scandalul Panama Papers

Un sistem offshore sofisticat a fost pus in functiune de primul cerc de apropiati ai lui Marine Le Pen, presedinta partidului francez de extrema dreapta Frontul National FN), noteaza marti cotidianul francez Le Monde, citand documente din cadrul anchetei jurnalistice Panama Papers.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )