Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pandemia nu va mai opri competitiile sportive din Romania

România Liberă România Liberă,
Pandemia nu va mai opri competitiile sportive din Romania

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, da asigurari ca intrecerile sportive nu vor avea de. continuă pe România Liberă

Clarvazatoarea din Romania care face previziuni pesimiste: Pandemia va dura 3 ani, dar problemele vor continua pana in 2033

Carmen Harra, fosta solista a trupei Trio Expres si celebra pentru previziunile ei, devenite realitate, sustine, intr-un interviu pentru impact. ro, ca pandemia de coronavirus este doar inceputul unor ani dificili pentru omenire. Previziunile pesimiste ale clarvazatoarei romance. Detalii si mesajul socant al aesteia Este stabilita de peste 30 de ani in SUA, iar la ultima .

Cand vom atinge pragul de 10.000 de cazuri pe zi. Previziunea sumbra a unui medic din Romania

Intr-o postare pe Facebook, medicul Octavian Jurma a lansat un avertisment ingrijorator cu privire la pandemia de coronavirus din Romania, care pare sa fi scapat de sub control. Specialistul a spus si cand vom depasi 10. 000 de cazuri pe zi. Cand vom atinge pragul de 10. 000 de cazuri pe zi Medicul si cercetatorul Octavian Jurma .

O maicuta a fost condamnata pentru spalare de bani. Cazul uluitor din Romania

Maica Mina, stareta Manastirii Sfintei Cruci din Oradea, a fost condamnata la 2 ani de inchisoare cu suspendare pentru spalare de bani. O maicuta a fost condamnata pentru spalare de bani Despre evaziune, Bihoreanula mai scris in primavara anului 2013, dupa ce echipaje de organelor de politie, coordonati de un procuror al DIICOT Mures, au .

Magazin online din Romania: Black Friday nu este neaparat profitabil. De ce il facem?

Evenimentul de vanzari cu reduceri Black Friday, devenit o obisnuinta si in comertul romanesc, nu le aduce neaparat profit comerciantilor, a declarat, joi, managerul general al Fashion Days, unul dintre cele mai mari magazine online de haine si incaltaminte din Romania, el dezvaluind si nivelul investitiilor in promovare.

Telefonul Varstnicului. Care sunt cele mai mari probleme ale batranilor din Romania

Fundatia Regala Margareta a Romaniei lanseaza Topul nevoilor varstnicilor din Romania si explica s.

Asistatii social din Romania au fost pusi la munca si au inceput protestele. Este uluitor ce s-a intamplat in plina strada

Protest al mai multor persoane din Ploiesti, care traiesc din ajutorul social. Noul edil al orasului, Andrei Volosevici, a indraznit sa-i cheme la munca pe oamenii pe care primaria ii intretine din fondurile proprii. Institutia a demarat programul de curatenie generala si i-a chemat pe beneficiarii de ajutor social sa munceasca alaturi de cei de .

Drama prin care trec 1,4 milioane de copii din Romania. Guvernul e depasit complet de situatie

SOS Satele Copiilor din Romania a lansat o campanie pentru strangere de fonduri, Ajuta copiii cei mai afectati de pandemie, pentru a atrage atentia asupra efectelor nevazute ale crizei generate de COVID-19 si a impactului negativ asupra copiilor vulnerabili. Drama prin care trec 1,4 milioane de copii din Romania 1,38 de milioane de copii din .

CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX: Stocul de spatii de retail modern din Romania a depasit nivelul de 4 milioane de metri patrati

Stocul de spatii de retail modern din Romania a depasit nivelul de 4 milioane de metri patrati dupa cele mai recente livrari de centre comerciale, dar ritmul de dezvoltare al pietei va incetini in perioada urmatoare, potrivit datelor companiei de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox.

O banca din Romania inchide 129 de casierii si reduce programul altora

Raiffeisen Bank a anuntat ca va inchide, luna aceasta, 129 dintre casieriile sale din tara si va reduce programul altora. Raiffeisen Bank inchide 129 de casierii din Romania si reduce programul altora Mai.

Rasturnare de situatie in privinta scolilor inchise din Romania. Ce spune OMS

Rasturnare de situatie in privinta scolilor inchise din Romania. OMS sustine ca unitatile de invatamant trebuie sa fie tinute deschise chiar daca se inregistreaza o explozie a numarului de cazuri de coronavirus. Pe de alta parte, OMS informeaza ca natiunile nu trebuie sa-si relaxeze eforturile impotriva pandemiei. OMS anunta o explozie a cazurilor de COVID, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )