Libnet.ro
UNICEF

06:45

Rasturnare de situatie in privinta scolilor inchise din Romania. Ce spune OMS

Playtech Playtech,
Rasturnare de situatie in privinta scolilor inchise din Romania. Ce spune OMS

Rasturnare de situatie in privinta scolilor inchise din Romania. OMS sustine ca unitatile de invatamant trebuie sa fie tinute deschise chiar daca se inregistreaza o explozie a numarului de cazuri de coronavirus. Pe de alta parte, OMS informeaza ca natiunile nu trebuie sa-si relaxeze eforturile impotriva pandemiei. OMS anunta o explozie a cazurilor de COVID, . continuă pe Playtech

Peste 4.200 de scoli din Romania, inchise din cauza pandemiei: in 366 de unitati de invatamant au fost descoperite cazuri de infectare cu coronavirus

In peste 4. 200 de scoli din Romania orele se desfasoara, in prezent, exclusiv online, potrivit datelor anuntate, miercuri, de Ministerul Educatiei. Asta inseamna ca 229 de unitati de invatamant s-au i.

Drama prin care trec 1,4 milioane de copii din Romania. Guvernul e depasit complet de situatie

SOS Satele Copiilor din Romania a lansat o campanie pentru strangere de fonduri, Ajuta copiii cei mai afectati de pandemie, pentru a atrage atentia asupra efectelor nevazute ale crizei generate de COVID-19 si a impactului negativ asupra copiilor vulnerabili. Drama prin care trec 1,4 milioane de copii din Romania 1,38 de milioane de copii din .

Revolut, decizie importanta pentru toti clientii din Romania: cum primesti salariul direct in acel cont

Revolut vine cu o lansare importanta pentru clientii din Romania, in cadrul unui parteneriat cu Libra Internet Bank. Revolul va lansa si-n Romania conturi curente locale pentru clientii de.

Cand vom atinge pragul de 10.000 de cazuri pe zi. Previziunea sumbra a unui medic din Romania

Intr-o postare pe Facebook, medicul Octavian Jurma a lansat un avertisment ingrijorator cu privire la pandemia de coronavirus din Romania, care pare sa fi scapat de sub control. Specialistul a spus si cand vom depasi 10. 000 de cazuri pe zi. Cand vom atinge pragul de 10. 000 de cazuri pe zi Medicul si cercetatorul Octavian Jurma .

O noua vedeta din Romania a luat virusul. Cum se simte actorul: imi iau medicamentele

O noua vedeta din Romania a luat coronavirusul. Denis Stefan a fost testat pozitiv cu virusul ucigas. Anuntul a fost facut chiar de catre Denis Stefan pe reteaua de socializare. Acesta si-a publicat chiar si rezultatele analizelor, pentru a scapa de eventuale critici din partea fanilor carcotasi. Denis Stefan este infectat cu coronavirus. Care se .

O maicuta a fost condamnata pentru spalare de bani. Cazul uluitor din Romania

Maica Mina, stareta Manastirii Sfintei Cruci din Oradea, a fost condamnata la 2 ani de inchisoare cu suspendare pentru spalare de bani. O maicuta a fost condamnata pentru spalare de bani Despre evaziune, Bihoreanula mai scris in primavara anului 2013, dupa ce echipaje de organelor de politie, coordonati de un procuror al DIICOT Mures, au .

Magazin online din Romania: Black Friday nu este neaparat profitabil. De ce il facem?

Evenimentul de vanzari cu reduceri Black Friday, devenit o obisnuinta si in comertul romanesc, nu le aduce neaparat profit comerciantilor, a declarat, joi, managerul general al Fashion Days, unul dintre cele mai mari magazine online de haine si incaltaminte din Romania, el dezvaluind si nivelul investitiilor in promovare.

Vedeta din Romania care a scapat ca prin minune de moarte. Accidentul oribil pe care l-a avut

Celebra artista si sotul sau au trait clipe de groaza. Cei doi au fost la un pas de moarte dupa ce au fost implicati intr-un accident de masina. Din fericire totul s-a terminat cu bine, iar atat vedeta, cat si sotul ei au scapat teferi. Artista a scapat de moarte ca prin minune in cadrul .

60% dintre spitalele de stat din Romania refuza avortul la cerere. Motivele invocate de medici

Aproape 60% dintre spitalele din Romania nu fac avorturi la cerere, arata un sondaj la care au raspuns 134 de unitati sanitare. Argumentul se bazeaza pe incalcarea convingerilor morale ale medicilor, mentionate.

Gheorghe Hagi face o afacere de milioane! Negocieri cu o firma de top din Romania

Dupa un start foarte modest de campionat, Viitorul si-a regasit ritmul si a urcat in clasament. Ajutata si de victoria la masa verde cu CSMS Iasi, echipa pregatita de Ruben de la Barrera a ajuns pe locul 6. Iar calificarea in faza play-off a Ligii 1, performanta ratata anul trecut, pare din nou accesibila. Gheorghe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )