Libnet.ro
UNICEF

11:30

Asistatii social din Romania au fost pusi la munca si au inceput protestele. Este uluitor ce s-a intamplat in plina strada

Playtech Playtech,
Asistatii social din Romania au fost pusi la munca si au inceput protestele. Este uluitor ce s-a intamplat in plina strada

Protest al mai multor persoane din Ploiesti, care traiesc din ajutorul social. Noul edil al orasului, Andrei Volosevici, a indraznit sa-i cheme la munca pe oamenii pe care primaria ii intretine din fondurile proprii. Institutia a demarat programul de curatenie generala si i-a chemat pe beneficiarii de ajutor social sa munceasca alaturi de cei de . continuă pe Playtech

Asistatii social din Ploiesti s-au revoltat dupa ce au fost cooptati in programul curatenie generala inceput in oras. Ce le-a transmis primarul

Mai multe persoane care beneficiaza de ajutorsocial au iesit in strada, marti, protestand in fata sediului Primariei Ploiesti, fata de decizia noului edil al orasului, Andrei Volosevici, de a-i coopta.

Asistatii social din Ploiesti, nemultumiti dupa ce primarul a decis sa ii scoata la munca

Asistatii social din Ploiesti s-au aratat nemultumiti de proiectul lansat de primarul Andrei Volosevici prin care acestia isi vor primi banii lunar doar daca vor iesi la munca in folosul comunitatii.

Fata lui Gigi Becali, imagini rare in centrul Bucurestiului. Alexandra Becali si-a batut joc de regulile din Romania

Alexandra Becali a fost prinsa pe picior gresit, zilele trecute, in centrul Bucurestiului. Cum si-a batut joc fata lui Gigi Becali de regulile impuse de autoritatile din Romania pentru a stopa raspandirea coronavirusului?! Cum a fost surprinsa pe strada fata lui Gigi Becali in varsta de 24 de ani, Alexandra Becali uimeste pe toata lumea .

Telefonul Varstnicului. Care sunt cele mai mari probleme ale batranilor din Romania

Fundatia Regala Margareta a Romaniei lanseaza Topul nevoilor varstnicilor din Romania si explica s.

Peste 4.200 de scoli din Romania, inchise din cauza pandemiei: in 366 de unitati de invatamant au fost descoperite cazuri de infectare cu coronavirus

In peste 4. 200 de scoli din Romania orele se desfasoara, in prezent, exclusiv online, potrivit datelor anuntate, miercuri, de Ministerul Educatiei. Asta inseamna ca 229 de unitati de invatamant s-au i.

Legea adoptiei a fost modificata. Ce se va intampla cu copiii de 14 ani din Romania

Recent Parlamentul Romaniei a votat doua modifcari legislative. Prin noua modificare toti copiii vor avea acces la servicii de sanatate, educatie si protectie sociala. in acelasi timp, cele doua camere au votat o alta modificare la Legea adoptiilor. Votul a fost dat pe 2 noiembrie, in Parlamentul Romaniei. Parlamentul Romaniei voteaza accesul la servicii de .

O noua vedeta din Romania a luat virusul. Cum se simte actorul: imi iau medicamentele

O noua vedeta din Romania a luat coronavirusul. Denis Stefan a fost testat pozitiv cu virusul ucigas. Anuntul a fost facut chiar de catre Denis Stefan pe reteaua de socializare. Acesta si-a publicat chiar si rezultatele analizelor, pentru a scapa de eventuale critici din partea fanilor carcotasi. Denis Stefan este infectat cu coronavirus. Care se .

Alta vedeta din Romania, victima virusului: Mi-am pierdut mirosul cu nara dreapta

Carmen Grebenisan si iubitul ei, Alexandru Militaru, au fost diagnosticati pozitiv cu noul coronavirus. Vedeta din online a povestit pe Instagram ce simptome au avut si cum se simt in prezent. Carmen Grebenisan si iubitul ei, victimele virusului. Vedeta si-a pierdut mirosul Carmen Grebenisan este la inceputul relatiei cu un tanar de 24 de ani, .

Revolut, decizie importanta pentru toti clientii din Romania: cum primesti salariul direct in acel cont

Revolut vine cu o lansare importanta pentru clientii din Romania, in cadrul unui parteneriat cu Libra Internet Bank. Revolul va lansa si-n Romania conturi curente locale pentru clientii de.

Cand vom atinge pragul de 10.000 de cazuri pe zi. Previziunea sumbra a unui medic din Romania

Intr-o postare pe Facebook, medicul Octavian Jurma a lansat un avertisment ingrijorator cu privire la pandemia de coronavirus din Romania, care pare sa fi scapat de sub control. Specialistul a spus si cand vom depasi 10. 000 de cazuri pe zi. Cand vom atinge pragul de 10. 000 de cazuri pe zi Medicul si cercetatorul Octavian Jurma .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )