Libnet.ro
UNICEF

14:45

PANICA pentru Florin Calinescu! Medicii au intervenit IMEDIAT! Starea actorului este CRITICA (VIDEO)

B1 B1,
PANICA pentru Florin Calinescu! Medicii au intervenit IMEDIAT! Starea actorului este CRITICA (VIDEO)

Emotii maripentruFlorin Calinescu, vineri seara in timpulshow-ului Romanii au talent, de la Pro TV. Juratul s-a simtit extrem de rau din cauza unui puseu de tensiune si a fost imediat c. continuă pe B1

Romanii au Talent. Florin Calinescu a avut nevoie de interventia medicilor dupa numarul Natashei

Natasha a intrat in scena sigura pe sine, stiind ce impresie le va face juratilor. Florin Calinescu insa nu a mai rezistat presiunilo si se pare ca a avut nevoie de interventia medicilor, deoarece i-a crescut tensiunea. Romanii au Talent. Florin Calinescu a avut nevoie de interventia medicilor dupa numarul Natashei Am senzatia ca o .

Cine este mecanicul auto cu voce de aur trimis direct in semifinale de Florin Calinescu: Un om pentru care viata a fost nedreapta VIDEO

Vineri seara, la Romanii au talent, Florin Calinescu a dat primul sau Golden Buzz din acest sezon concurentului Radu Palanita, in varsta de 40 de ani.

Romanii au Talent: Mihai Petre, uluit de coregrafia unor jucatori de baschet. Reactia deplasata a lui Florin Calinescu

Romanii au talent sezonul 10 este plin de talente. in editia cu numarul trei a adus pe scena o trupa din Ungaria, numita Face Team, formata din baschetbalisti cu varste intre 19 si 32 de ani. Acestia i-au incantat pe jurati cu supercoregrafia pe care a apreciat-o in primul rand Mihai Petre. Magie, frate,a spus .

GOLDEN BUZZ la Romanii au talent! CINE L-A CUCERIT pe Florin Calinescu? TOTI AU AMUTIT (VIDEO)

Seara speciala la Romanii au talent! Florin Calinescu a fost impresionat de vocea deosebita a mecanicului auto Radu Palanita. Cateodata nu trebuie sa lasi totul doar pe mana destinului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )