Libnet.ro
UNICEF

21:45

Panica in Statele Unite: Mai multe persoane au fost impuscate mortal in Orlando (FOTO)

B1 B1,
Panica in Statele Unite: Mai multe persoane au fost impuscate mortal in Orlando (FOTO)

UPDATE:Politia americana a confirmat ca mai multe persoane au decedat in urma incidentului armat. Ofiteri din FBI au fost detasati la fata locului pentru a cerceta evenimentul. Politia americana. continuă pe B1

Atac armat in Statele Unite. Numerosi morti

Mai multe persoane au fost impuscate intr-un atac armat ce a avut loc in Orlando, Statele Unite, relateaza peresa internationala. Politia investigheaza incidentul. Potrivit CNN, ar fi vorba de.

Premierul britanic: Mai multe atacuri au fost oprite la timp

Ultimele atacuri din Londra sunt conectate intre ele, a declarat duminica premierul britanic Theresa May. Mai multe atacuri au fost oprite la timp, a precizat ea. Bilantul atentatului comis.

Situatie dramatica in Valcea: Oameni evacuati in urma alunecarilor de teren. Mai multe case au fost distruse(VIDEO)

Pompierii intervin in localitatea Alunu din judetul Valcea, unde mai multe gospodarii sunt afectate de o alunecare de teren. in ultimele ore, pamantul a inaintat cativa metri.

FOTO + VIDEO. Mars pentru adevar, in Statele Unite. Mii de oameni au iesit in strada, cerandu-i lui Trump sa le spuna daca Rusia s-a implicat in alegerile prezidentiale din 2016

Mii de persoane au iesit, sambata, in strada, in mai multe orase din Statele Unite, pentru a-i cere presedintelui american Donald Trump sa le spuna daca Rusia s-a implicat in campania prezidentiala din 2016.

intalnire la varf pentru Klaus Iohannis in vizita efectuata in Statele Unite: Seful statului se vede marti cu directorul CIA, Mike Pompeo

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza in aceasta perioada o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii, unde participa la mai multe evenimente importante. O astfel de intrevedere important.

Washington: Solicitantii de viza pentru Statele Unite, obligati sa ofere identitatea de pe retelele de socializare

Statele Unite le cer, de la sfarsitul lui mai, solicitantilor de viza - indiferent de nationalitatea lor - informatii despre identitatea si conturile lor pe retele de socializare, in contextul unui inaspriri a politicii americane in domeniul migratiei, relateaza AFP, potrivit News. ro.

Tariceanu despre vizita lui Iohannis in Statele Unite: Rezultatele vor trebui supuse unei dezbateri in Parlament pentru a le conferi legitimitate

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, considera ca vizita lui Klaus Iohannis in Statele Unite este un eveniment deosebit de pozitiv, dar spune ca rezultatele intalnirilor sefului statului de la Washington vor trebui discutate si in Parlament, pentru a le conferi legitimitate. Seful statului incepe duminica o vizita de 6 zile in Statele Unite, pe 9 iunie el urmand sa fie primit la Casa Alba de omologul sau american, Donald Trump.

Donald Trump doreste verificarea atenta a persoanelor care intra in Statele Unite: Avem nevoie de o interdictie de calatorie. Trebuie sa ne mentinem tara sigura

Presedintele american Donald Trump a anuntat, luni, ca autoritatile vor examina cu atentie persoanele care vin in Statele Unite, astfel incat sa asigure siguranta cetatenilor americani.

Presedintele Iohannis se intalneste, marti, cu directorul CIA, in cadrul vizitei in Statele Unite

Presedintele Klaus Iohannis va avea, marti, o intrevedere cu directorul Agentiei Centrale de Informatii CIA), Mike Pompeo, in cadrul deplasarii sale in Statele Unite, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis incepe duminica o vizita de 6 zile in Statele Unite, la finalul careia va fi primit de Donald Trump la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis incepe, duminica, o vizita de 6 zile in Statele Unite, in cursul careia se va intalni, la Casa Alba, cu omologul sau american Donald Trump si va primi, din partea American Jewish Committee, distinctia Light Unto the Nations. Klaus Iohannis este primul lider din est-european care este primit de presedintele american Donald Trump.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )