Libnet.ro
UNICEF

12:45

Paolo Maldini si fiul sau au fost testati pozitiv cu COVID-19

Antena3 Antena3,
Paolo Maldini si fiul sau au fost testati pozitiv cu COVID-19

Clubul AC Milan a anuntat ca Paolo Maldini si fiul sau, Daniel, au fost testati pozitiv cu COVID-19. continuă pe Antena3

Coronavirus: Paolo Maldini si fiul sau Daniel, depistati pozitiv

Legendarul Paolo Maldini si fiul sau Daniel jucator al celor de la AC Milan) au fost depistati pozitiv cu Covid-19, informeaza Gazzetta dello Sport.

Serie A: Paulo Dybala (Juventus) a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Fotbalistul Paulo Dybala, legitimat la Juventus Torino, a anuntat, sambata, ca el si iubita au fost testati pozitiv cu coronavirus.

Doi politicieni internati cu coronavirus la clinica de boli infectioase din Timisoara au fost testati negativ

Doi dintre cei trei lideri din judetul Hunedoara ai Partidului National Liberal, internati la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, au fost testati negativ.

Un asistent al Ambulantei Bucuresti a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Cu cine a intrat in contact

Este stare de alerta in capitala, dupa ce un asistent al Serviciului de Ambulanta Bucuresti a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Cine este barbatul testat pozitiv cu coronavirus Barbatul, in varsta de 46 de ani, a aflat miercuri seara rezultatul testului, iar acum se fac cercetari privind contactele si numarul acestora. Momentan, sursa de .

Doi angajati ai Ambasadei Romaniei in Spania au fost depistati pozitiv pentru COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca doua persoane care isi desfasoara activitatea in cadrul Ambasadei Romaniei in Regatul Spaniei au fost testate pozitiv cu COVID-19. Starea celor doua persoane este buna.

Diplomat de la Ambasada Romaniei in Marele Ducat al Luxemburgului a fost testat pozitiv cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca un diplomat care isi desfasoara activitatea in cadrul Ambasadei Romaniei in Marele Ducat al Luxemburgului a fost testat pozitiv cu COVID-19. Diplomatul a prezentat unele simptome usoare, care au disparut, iar in prezent se simte bine.

Printul Albert de Monaco a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Printul Albert de Monaco a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a anuntat joi Principatul, potrivit Reuters si euronews.

Printul Albert al II-lea de Monaco a fost testat pozitiv la SARS-CoV-2

Printul Albert al II-lea de Monaco a fost testat pozitiv la SARS-CoV-2, insa va putea sa continue sa lucreze din apartamentele sale, intrucat starea lui de sanatate nu suscita nicio ingrijorare, au anuntat reprezentantii Palatului din principatul.

Michel Barnier a fost testat pozitiv cu COVID-19

Negociatorul sef al UE pentru Brexit, Michel Barnier, a scris joi pe Twitter ca a fost testat pozitiv cu coronavirus, dar ca este bine.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )