Libnet.ro
UNICEF

18:15

Papa Francisc a anulat pelerinajul din 8 decembrie la imaginea Fecioarei Maria din centrul Romei

Antena3 Antena3,
Papa Francisc a anulat pelerinajul din 8 decembrie la imaginea Fecioarei Maria din centrul Romei

Decizia este motivata de actuala stare de urgenta sanitara si cu scopul de a evita riscul de infectare intre persoane. Papa va inlocui omagiul public de veneratie cu o rugaciune in privat. continuă pe Antena3

Papa Francisc a anulat pelerinajul din 8 decembrie la imaginea Fecioarei Maria din centrul Romei

Sala de presa a Sfantului Scaun a anuntat ca papa Francisc, din cauza actualei stari de urgenta sanitara si cu scopul de a evita riscul de infectare intre persoane, a decis sa anuleze traditionalul act de veneratie pe care pontifii il fac pe 8 decembrie la imagina Fecioarei Maria din centrul istoric al Romei. Papa va inlocui omagiul public de veneratie cu o rugaciune in privat, relateaza Vatican News.

Ce decizie a luat Papa Francisc in legatura cu pelerinajul anual la statuia Fecioarei Maria din centrul Romei

Papa Francisc a anulat pelerinajul desfasurat anua, pe 8 decembrie, de Suveranii Pontifii la statuia Fecioarei Maria din centrul istoric al Romei, in Piazza di Spagna. Aceasta hotarare a fost luata din cauza numarului mare de persoane infectate cu noul coronavirus si pentru evitarea transmiterii intracomunitare a virusului.

Pelerinajul anual la statuia Fecioarei Maria, din centrul Romei, a fost anulat. Papa Francisc a luat decizia, in contextul pandemiei de COVID-19

In contextul actual al pandemiei si mai ales al situatiei epidemiologice din Italia, Papa Francisc a decis sa anuleze pelerinajul pe care pontifii in organizeaza in fiecare an, in data de 8 decembrie, la statuia.

Papa Francisc cere marcarea Craciunului cu mai multa sobrietate si cu rugaciune in familie

Papa Francisc recomanda marcarea Craciunului, in anul 2020, cu mai multa sobrietate si cu rugaciun.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )