Libnet.ro
UNICEF

06:30

Papa Francisc atrage de 3 ori mai multi credinciosi decat Benedict al XVI-lea

B1 B1,
Papa Francisc atrage de 3 ori mai multi credinciosi decat Benedict al XVI-lea

Papa Francisc a atras aproape de trei ori mai multi credinciosi la Vatican in 10 luni de pontificat decat predecesorul sau Benedict al XVI-lea intr-un an intreg, a anuntat joi Prefectura Casei Pontificale. continuă pe B1

Papa Francisc, mai popular ca Benedict al XVI-lea.

Papa Francisc atrage de trei ori mai multi credinciosi decat Benedict al XVI-lea. Vaticanul a anuntat ca 6. 900 de credinciosi au fost prezenti la audientele generale, celebrarile liturgice si duminicile la rugaciunea Angelus dupa alegerea ca papa a lui Jorge Mario Bergoglio, pe 13 martie, potrivit cifrelor aproximative furnizate presei. Numai la audientele generale saptamanale, care se tin in mod traditional miercuri, Casa Pontificala a recenzat peste un milion si jumatate de .

VIDEO Papa Francisc, prima rugaciune Angelus din 2014: Suveranul Pontif a lansat un apel la solidaritate si mai putina violenta

Papa Francisc a facut apel, miercuri, la mai multa solidaritate si mai putina violenta in lume in prima sa rugaciune Angelus a anului 2014, in fata unei multimi de credinciosi reunite in Piata Sfantul Petru, informeaza AFP.

Cum a ajuns Papa Francisc cel mai bine imbracat barbat al anului

Papa Francisc a primit un titlu complet neasteptat din partea revistei Esquire, care l-a desemnat drept cel mai bine imbracat barbat al anului 2013!.

Ce le ureaza Papa Francisc oamenilor la inceput de an.

Papa Francisc le-a urat miercuri oamenilor tarie, curaj si speranta pentru noul an, in cadrul slujbei de la bazilica Sfantul Petru din Roma, transmite AP, conform Mediafax. Citeste si: Papa Francisc este Persoana Anului, conform arhiepiscopului de Canterbury Biserica Catolica dedica ziua de 1 ianuarie promovarii pacii in lume. A 47-a Zi mondiala a Pacii este celebrata pe 1 ianuarie 2014, iar tema aleasa de papa in acest an este solidaritatea, baza si cale spre pace. Suveranul pontif a .

Papa Francisc este Persoana Anului, conform arhiepiscopului de Canterbury.

Arhiepiscopul de Canterbury spune ca Papa Francisc este Persoana Anului. Intr-o interventie la BBC, Justin Welby, a afirmat ca este de acord cu alegerea revistei americane Time, care l-a desemnat pe Papa Francisc drept Persoana Anului. Citeste si: Papa Francisc a aprins luminile bradului din Piata San Pietro Eu l-as fi ales fara nici o indoiala drept Persoana Anului, a declarat Justin Welby, care este si liderul spiritual al celor circa 85 de milioane de anglicani din intreaga .

Papa Francisc a salutat, pentru prima oara, comunitatea de romani din Roma.

Papa Francisc a salutat comunitatea de romani de la Roma, pentru prima oara de la inceputul pontificatului. O romanca stabilita in capitala italiana a postat pe blogul personal imagini filmate in timpul rugaciunii Angelus de duminica, moment in care papa i-a salutat pe romani prezent in Piata Sf. Petru, conform B1TV. Ii salut cu afectiune pe toti pelerinii aici prezenti, in special familiile! Stiu ca sunt prezente aici familii din cadrul comunitatii de romani din Roma , a spus Papa .

Papa Francisc a oficializat prima slujba de Anul Nou la Vatican

Slujba de Anul Nou si la Vatican, este prima liturghie de acest fel oficiata de Papa Francisc. De altfel, suveranul pontif a salutat comunitatea de romani de la Roma, pentru prima oara de la inceputul.

Papa Francisc a urat tarie, curaj si speranta in noul an

Papa Francisc le-a urat miercuri oamenilor tarie, curaj si speranta pentru noul an, in cadrul slujbei de la bazilica Sfantul Petru din Roma, transmite AP. Biserica catolica dedica ziua de 1 ianuarie promovarii.

Papa Francisc a salutat pentru prima data comunitatea de romani din Roma

Papa Francisc a salutat comunitatea de romani de la Roma, pentru prima oara de la inceputul pontificatului. O romanca stabilita in capitala italiana a postat pe blogul personal imagini filmate in timpul.

Rata de absorbtie curenta a fondurilor europene, de patru ori mai mare decat in mai 2012

Ministerul Fondurilor Europene MFE) informeaza ca rata de absorbtie curenta a fondurilor structurale si de coeziune a ajuns la 33,47% la data de 30 decembrie, de patru ori mai mare decat la inceputul lunii mai 2012, cand era de doar 8,53%, arata Agerpres. Potrivit unui comunicat al MFE, suma solicitata Comisiei Europene pentru a fi rambursata tarii noastre a ajuns la aproximativ 6,43 miliarde de euro, la data de 30 decembrie.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )