Libnet.ro
UNICEF

16:45

Papa Francisc cere incetarea conflictului din Ucraina

România Liberă România Liberă,
Papa Francisc cere incetarea conflictului din Ucraina

Papa Francisc a denuntat miercuri conflictul din Ucraina, pe care l-a descris drept un razboi intre crestini, relateaza agentia ANSA, citata de Mediafax. continuă pe România Liberă

Papa Francisc va merge la Sarajevo pe 6 iunie

Papa Francisc a anuntat ca va merge pe 6 iunie la Sarajevo, orasul martir al conflictului din Balcani din anii 90. in cadrul vizitei, Papa Francisc vizita va vorbi despre pace si dialog.

Papa Francisc va face o vizita in Sarajevo

Papa Francisc a anuntat ca va merge pe 6 iunie la Sarajevo, orasul martir al conflictului din Balcani din anii 90, vizita cu ocazia careia va vorbi despre pace si dialog interreligios, relateaza Mediafax.

Papa Francisc denunta razboiul intre crestini din Ucraina

Papa Francisc a denuntat miercuri conflictul din Ucraina, spunand ca este un razboi intre crestini, relateaza agentia ANSA. Ma gandesc la voi, frati si surori din Ucraina. Rugaciunea noastra este.

Vladimir Putin, extrem de ingrijorat de situatia din Ucraina, cere incetarea luptelor

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este extrem de ingrijorat de intensificarea crizei din Ucraina, si cere ambelor parti sa inceteze confruntarile, afirma purtatorul sau de cuvant, Dmitri Peskov, citat de.

Vladimir Putin, extrem de ingrijorat de situatia din Ucraina, cere incetarea luptelor

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este extrem de ingrijorat de intensificarea crizei din Ucraina, cerand ambelor parti sa inceteze confruntarile, afirma purtatorul sau de cuvant, Dmitri Peskov,.

Putin, extrem de ingrijorat de situatia din Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este extrem de ingrijorat de intensificarea crizei din Ucraina, cerand ambelor parti sa inceteze confruntarile, afirma purtatorul sau de cuvant, Dmitri Peskov, citat de site-ul agentiei TASS, conform Mediafax.

Germania nu va ajuta Ucraina cu arme si cere incetarea urgenta a ostilitatilor

Cancelarul german, Angela Merkel foto), a cerut din nou stabilirea urgenta a unui armistitiu si incetarii totale a focului in Ucraina, care sa respectele intelegerile de pace prevazute de Acordul de la.

Bilantul cutremurator al conflictului din estul Ucrainei

Peste 5. 300 de oameni au murit, iar alte 12. 000 de persoane au fost ranite de la inceputul conflictului separatist din estul Ucrainei, in martie 2014, anunta inaltul Comisariat ONU pentru Drepturile Omului, conform Mediafax.

ONU: Peste 5.300 de morti si 12.000 de raniti de la inceputul conflictului din estul Ucrainei

Peste 5. 300 de oameni au murit, iar alte 12. 000 de persoane au fost ranite de la inceputul conflictului separatist din estul Ucrainei, in martie 2014, anunta ONU. Potrivit celor mai recente date, sunt cel putin.

ONU: Bilantul conflictului din estul Ucrainei a depasit 5.300 de morti

Peste 5. 300 de oameni au murit, iar alte 12. 000 de persoane au fost ranite de la inceputul conflictului separatist din estul Ucrainei, in martie 2014, anunta inaltul Comisariat ONU pentru Drepturile Omului,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )