Libnet.ro
UNICEF

20:30

Papa Francisc se va intalni cu Barack Obama la Casa Alba. Pentru prima data in istorie, Pontiful va sustine un discurs in Congresul american

Antena3 Antena3,
Papa Francisc se va intalni cu Barack Obama la Casa Alba. Pentru prima data in istorie, Pontiful va sustine un discurs in Congresul american

Papa Francisc se va intalni cu presedintele american, Barack Obama, la Casa Alba, la data de 23 septembrie, anunta administratia de la Washington. Comunicatul remis presei releva ca discutiile se vor concentra p. continuă pe Antena3

Papa Fracisc se va intalni cu Barack Obama la Casa Alba, in luna septembrie

Papa Francisc se va intalni pe 23 septembrie, la Casa Alba, cu presedintele american Barack Obama, potrivit unui comunicat oficial citat de USA Today. Aceasta va fi ar treia vizita facuta de un sef al Bisericii.

Barack Obama se va intalni cu Papa Francisc la Washington, in septembrie

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, il va primi pe Papa Francisc la Casa Alba pe 23 septembrie, potrivit unui comunicat oficial citat de USA Today si preluat de MEDIAFAX. Barack Obama si seful Bisericii.

Papa Francisc pregateste o vizita la Washington

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, il va primi pe Papa Francisc la Casa Alba pe 23 septembrie, potrivit unui comunicat oficial citat de Mediafax.

Barack Obama si Hillary Clinton, intalnire privata la Casa Alba

Presedintele american, Barack Obama, si fostul sau secretar de Stat Hillary Clinton au avut o intalnire privata la Casa Alba, luni dupa-amiaza, informeaza Mediafax.

Barack Obama, condoleante pentru victimele accidentului aviatic din sud-estul Frantei

Barack Obama a transmis condoleante Germaniei si Spaniei dupa ce avionului companiei Germanwings s-a prabusit in sud-estul Frantei. Accidentul a fost soldat cu 150 de morti, relateaza Reuters. Barack Obama a.

Americanii au mai multa simpatie pentru presedintii din seriale TV decat pentru Barack Obama

Presedinti precum Josiah Barlet sau Frank Underwood, din serialele de televiziune The West Wing sau House of Cards sunt priviti cu mai multa simpatie de catre americani decat actualul presedinte al SUA, Barack Obama, arata un.

Anuntul facut in aceasta dimineata de Barack Obama. Iata cine va veni ca AMBASADOR al SUA, in Romania

Presedintele american, Barack Obama, l-a nominalizat marti pe Hans G. Klemm in functia de ambasador in Romania, arata un comunicat publicat pe site-ul Casei Albe. Hans G. Klemm, un diplomat de cariera, este consil.

Primul nume important care isi anunta candidatura pentru Casa Alba, o pasare dementa din Tea Party. Ted Cruz s-a nascut in Canada dintr-o mama americanca si un tata cubanez

Senatorul de Texas Ted Cruz, un conservator vocal care frecvent intra in conflict cu liderii sai din Partidul Republican, a devenit prima figura majora care intra in cursa pentru prezidentialele din noiembrie 2016, scrie Reuters. Voi candida pentru presedintie si sper ca voi castiga sprijinul vostru a scris senatorul pe pagina sa oficiala de Twitter, un mediu nefolosit pana acum pentru lansarea unei asemenea candidaturi. Nascut in Canada, fiul unui imigrant cubanez, Cruz ar fi primul hispanic de la Casa Alba daca va castiga scrutinul de anul viitor.

Cadou inedit facut de o osanca celui mai puternic om al planetei. Anica Mare a trimis la Casa Alba patru papusi care reprezentau familia Obama

Anica Mare din Bixad este cunoscuta ca una dintre cele mai indemanatice creatoare de haine pentru papusi din Romania fiind supranumita si Mama Papusilor din Oas. Ea croieste hainute traditionale osenesti.

Unul dintre cei mai mari critici ai lui Barack Obama si-a anuntat candidatura la prezidentiale

Senatorul republican Ted Cruz a anuntat pe Twitter ca va participa la alegerile prezidentiale, cu doar cateva ore inaintea unui eveniment planuit pentru luni dimineata in care urma sa isi lanseze oficial.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )