Libnet.ro
UNICEF

13:30

Papa Francisc va sustine, marti, un discurs in Parlamentul European

B1 B1,
Papa Francisc va sustine, marti, un discurs in Parlamentul European

Papa Francisc va face marti o vizita la institutiile europene de la Strasbourg pentru a cere UE sa ramana deschisa fata de straini si sa continue sa lucreze in favoarea dreptatii in lume, informeaza AF. continuă pe B1

Papa Francisc merge marti la Strasbourg pentru a se adresa Parlamentului European

Papa Francisc va face marti o vizita la institutiile europene de la Strasbourg pentru a cere unui continent in criza sa ramana deschis fata de straini si sa continue sa lucreze in favoarea dreptatii in lume, relateaza AFP.

Papa Francisc merge marti la Strasbourg pentru a se adresa Parlamentului European

Papa Francisc va face marti o vizita la institutiile europene de la Strasbourg pentru a cere unui continent in criza sa ramana deschis fata de straini si sa continue sa lucreze in favoarea dreptatii in.

Papa Francisc merge in Parlamentul European

Papa Francisc merge marti la Strasbourg unde va face o vizita la institutiile europene pentru a cere unui continent in criza sa ramana deschis fata de straini si sa continue sa lucreze in favoarea dreptatii in lume, .

Avertismentul lansat de Papa Francisc: Lacomia este cea care va duce la sfarsitul lumii

Lacomia este cea care va duce la sfarsitul lumii e avertismentul lansat Papa Francisc in timpul unei conferinte, in fata reprezentantilor Organizatiei Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura.

Financial Times: Parlamentul European se pregateste sa ceara separarea motorului de cautare al Google Inc. de celelalte servicii comerciale ale companiei

Parlamentul European se pregateste sa solicite o rupere a Google Inc. astfel incat cunoscutul motor de cautare online sa fie separat de celelalte servicii financiare ale companiei, scrie Financial Times citand un proiect de propunere. Sugestia europarlamentarilor se vrea a fi o solutie care sa puna punct dominatiei Google si se bucura de sprijinul principalelor blocuri politice din corpul legislativ european, Partidul Popularilor Europeni si Partidul Socialistilor Europeni.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )