Libnet.ro
UNICEF

01:06

Parada militara dezamagitoare de 1 Decembrie la Satu Mare

Adevărul Adevărul,
Parada militara dezamagitoare de 1 Decembrie la Satu Mare

Parada militara de pe 1 Decembrie 2017 a inclus doar garda de onoare, spre deosebire de anii anteriori, cand satmarenilor le-a fost prezentata si tehnica militara. Lumea a plecat dezamagita acasa, dupa mai bine de o ora de asteptat in frig. continuă pe Adevărul

PARADA MILITARA 2017. Dezamagire totala la parada militara de la Baia Mare. De ce au fost nemultumiti oamenii

Nemultumire totala la parada militarilor de la Baia Mare. Parada organizata de autoritatile din oras a inclus doar garda de onoare, spre deosebire de anii anteriori, cand satmarenilor le-a fost prezentat.

Premiera la Parada Militara de 1 Decembrie din Capitala: Transportoare Piranha 5 si tehnica militara a aliatilor

Circa 3. 500 de militari si specialisti din MApN, MAI si SRI, cu peste 350 de mijloace tehnice, din care circa 50 de aeronave, si militari din mai multe tari aliate sau partenere vor participa vineri, 1 Decembrie, incepand cu ora 11. 00, la Parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcul de Triumf din Bucuresti. Ca o premiera la parada de 1 Decembrie vor participa cu tehnica militara si o aprte dintre aliati - polonezii cu transportoare Rosomak si Fortele Aeriene Canadiene cu avioane de vanatoare CH-18 Hornet. Totodata, la parada vor participa si 3 transportoare Piranha V, model ce va intra in dotarea Armatei Romane in anii urmatori.

Ce programe a pregatit TVR1: Postul va fi official broadcaster la parada militara de 1 Decembrie, comentata de Adelin Petrisor si Constantin Spinu FOTO

Reportaje, parade militare in direct, editii speciale ale emisiunilor consacrate, toate reunite sub genericul EuSuntRomania, sunt programelele pregatite de TVR pentru Ziua Nationala a Romaniei, transmise pe TVR 1. Pe 1 Decembrie, parada militara de la Arcul de Triumf va fi transmisa de Televiziunea Romana, fiind Official Broadcaster al evenimentului.

FOTO VIDEO Parada 1 decembrie 2017. Ziua Nationala a Romaniei, celebrata la Craiova prin mai multe evenimente, manifestatii, dar si traditionala parada militara

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita pe 1 Decembrie 2017, este celebrata la Craiova prin mai multe evenimente, manifestatii, dar si traditionala parada militara.

Manifestari de 1 Decembrie. Parada militara si regal folcloric

Manifestarile dedicate zilei de 1 Decembrie incep la ora 11. 00, cu parada militara. in cursul zilei vor mai avea loc un regal folcloric, inaugurarea iluminatului ornamental, iar baimarenii se vor bucura de o portie de fasole cu ciolan in centrul vechi, oferita de Primaria Baia Mare.

in Baia Mare a fost organizata prima parada militara, dupa mai bine de 30 de ani

Baimarenii au asistat la manifestarile dedicate zilei de 1 Decembrie, infruntand frigul si ploaia marunta, bucurosi ca pot vedea tehnica militara din dotarile armatei. in Baia Mare, ultima parada militara a avut loc in 1985.

FOTO VIDEO Parada 1 Decembrie 2017. Ziua Nationala a Romaniei, celebrata la Craiova prin traditionala parada militara

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita pe 1 Decembrie 2017, este celebrata la Craiova prin mai multe evenimente, manifestatii, dar si traditionala parada militara.

Parada militara la Constanta de 1 Decembrie. Restrictii de circulatie

Primaria Constanta in colaborare cu Institutia Prefectului Judetul Constanta, Consiliul Judetean Constanta si Comandamentul Flotei organizeaza in data de 1 Decembrie 2017 un ceremonial ce va include defilarea trupelor pedestre si a mijloacelor de tehnica militara.

VIDEO FOTO Cum s-a sarbatorit 1 Decembrie la Cluj-Napoca. Mii de persoane au aplaudat parada militara si au admirat blindatele Armatei Romane

Manifestarile de 1 Decembrie au inceput devreme, in jurul orei 9. 15, in Piata Avram Iancu, cu traditionala slujba religioasa de la Catedrala Mitropolitana. Apoi, in jurul orei 10. 00 a avut loc ceremonia de depunere de coroane si jerbe de flori la statuia lui Avram Iancu din piata cu acelasi nume. Cel mai asteptat moment al diminetii a fost, ca in fiecare an, parada militara.

Proteste de 1 Decembrie: Fara politicieni penali la Parada Militara

Politicieni penali la Parada Militara este sloganul protestului anuntat de 1 Decembrie, chiar in timpul paradei organizate cu ocazia Zilei Nationale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )