Libnet.ro
UNICEF

14:30

Paradoxul lui Alibec: calificat in primavara Europa League, dar eliminat

Online Sport Online Sport,
Paradoxul lui Alibec: calificat in primavara Europa League, dar eliminat

Calificat cu Astra Giurgiu in primavara europeana, atacantul Denis Alibec nu va putea evolua in faza urmatoare a competitiei. De la inceputul anului 2017 va fi oficial jucatorul Stelei. continuă pe Online Sport

Europa League: Care sunt urmatorii pasi pentru Astra Giurgiu

Astra Giurgiu s-a calificat in 16-imile Europa League. Ce ii asteapta acum pe giurgiuveni? .

Chipciu si Stanciu marcheaza pentru Anderlecht in Europa League

Pentru a intari si mai mult amaraciunea Stelei dupa eliminarea din Europa League, Alexandru Chipciu si Nicolae Stanciu, piesele grele cedate de Steaua in vara la Anderlecht, au marcat in prima repriza a meciului cu Saint-Etienne.

Alex Chipciu si Nicusor Stanciu au marcat pentru Anderlecht in Europa League, in partida cu St. Etienne

Alex Chipciu si Nicusor Stanciu au marcat primele doua goluri pentru Anderlecht, in Europa League, in meciul cu St. Etienne. MeciulAnderlecht - St. Etienne s-a incheiat cu scorul.

Villarreal - Steaua 2-1: Ros-albastrii rateaza calificarea in saisprezecimile Europa League

Steaua Bucuresti a fost invinsa joi de echipa spaniola Villarreal, scor 2-1, si a ratat astfel calificarea in saisprezecimile Europa League, informeaza Digisport. Primul gol al partidei de pe.

Steaua si Astra: Calcule de calificare in primavara europeana

Steaua Bucuresti si Astra Giurgiu joaca diseara ultimele meciuri din grupele Europa League. Ambele au sanse de calificare, iar casa de pariuri onlineBetano. coma realizat scenariile posibile pentru ca echipele noastre sa faca pasul in primavara europeana.

Steaua rateaza dramatic pentru un gol calificarea in primavara europeana

Steaua avea nevoie de victorie sau de un egal, 2-2, in deplasare cu Villarreal pentru obtinerea calificarii in saisprezecimile Europa League. Condusa cu 1-0 dupa o prima repriza foarte slaba, fara sut pe poarta, Steaua a egalat dupa pauza prin Achim, pentru a pierde in final cu 2-1. De un gol mai avea nevoie Steaua pentru a termina grupa in fata formatiei spaniole. Osmanlispor a invins-o pe Zurich, cu 2-0, si a castigat grupa.

Reghecampf, prima reactie dupa eliminarea din Europa League

Laurentiu Reghecampf s-a declarat dezamagit de ratarea calificarii in primavara europeana si spune ca per total jocul echipei Steaua l-a multumit.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )