Libnet.ro
UNICEF

05:30

Parastas pentru Regele Mihai I, sambata, la doi ani de la moarte

Hotnews Hotnews,
 Parastas pentru Regele Mihai I, sambata, la doi ani de la moarte

Custodele Coroanei, Margareta, si principele Radu, alaturi de principesa Sofia, vor lua parte sambata, la Curtea de Arges, la ora 12,00, la parastasul Regelui Mihai I, la implinirea a doi ani de la moartea acestuia, anunta Casa Regala. Institutia precizeaza ca toti cei care doresc sa ia parte la acest eveniment sunt bineveniti. continuă pe Hotnews

Casa Regala: Parastas pentru Regele Mihai I, sambata, la doi ani de la moarte

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei si Alteta Sa Regala Principele Radu, alaturi de Alteta Sa Regala Principesa Sofia, vor lua parte sambata, 23 noiembrie 2019, la Curtea de Arges, la ora 12, la.

Tatal care este acuzat ca si-a batut crunt copilul de doi ani a fost pus in libertate

Tatal, din municipiul Motru, care este acuzat ca si-a batut crunt copilul in varsta de doi ani, a fost eliberat din arestul preventiv.

Mesajul ingrozitor al unei educatoare pentru mama unui baietel de doi ani. Ce a scris pe un biletel lasat in geanta copilului. Mama a inghetat cand a citit mesajul!

O mama s-a aratat ingrozita de felul in care educatoarea fiului ei i-a transmis sa isi puna copilul la dieta si sa dispara. Francesca Easdon a povestit, pe Facebook, ca i-a lasat.

Pe fondul protestelor, Hong Kong a intrat in recesiune pentru prima data in zece ani. Cum incearca guvernul chinez sa profite de situatie (FOTO, VIDEO)

Economia Hong Kong-ului a scazut cu 3,2% in perioada iulie-septembrie, fiind pentru prima data in zece ani cand orasul a intrat recesiune relateaza BBC. De precizat ca pentru a se afla in recesiune, o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1935 seconds )