Libnet.ro
UNICEF

22:30

Parchetul Curtii Supreme: Flori Dinu, directorul general al Hexi Pharma, a coordonat vanzarea dezinfectantilor diluati si a indus in eroare spitalele

Adevărul Adevărul,
Parchetul Curtii Supreme: Flori Dinu, directorul general al Hexi Pharma, a coordonat vanzarea dezinfectantilor diluati si a indus in eroare spitalele

Procurorii de la Parchetul ICCJ explica intr-un comunicat ca Flori Dinu, directorul general al Hexi Pharma stia de neconformitatile de pe etichete si a indus in eroare reprezentantii unitatilor medicale care au achizitionat produsele. continuă pe Adevărul

Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma neaga ca ar fi dat spaga in numele companiei

Politistii au descins din nou la sediul Hexi Pharma pentru a ridica documente privind diluarea dezinfectantilor. Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, a dat primele declaratii in urma descinderilor facute de oamenii legii.

Flori Dinu, in arest la domiciliu. De ce au cerut procurorii retinerea directorului Hexi Pharma

Directorul general al companiei Hexi Pharma, Flori Dinu, va fi plasata in arest la domiciliu, potrivit deciziei magistratilor de la Judecatoria Sectorului 5. Decizia poate fi contestata in 24 de ore. Procurorii de la Parchetul ICCJ explica intr-un comunicat ca Dinu stia de neconformitatile de pe etichete si a indus in eroare reprezentantii unitatilor medicale care au achizitionat produsele neconforme ale Hexi Pharma.

Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma neaga ca ar fi dat spaga in numele companiei

ACTUALIZARE 17:22 Flori Dinu: in momentul in care incepi sa prinzi putere, devii periculos pentru unele interese Scandalul Hexi Pharma a aparut in momentul cand firma se pregatea de extinderea vanzarilor in strainatate, drept pentru care probabil ca Hexi prindea prea multa putere si ar fi devenit periculoasa pentru multe interese, a afirmat astazi directorul general al firmei Hexi Pharma, Flori Dinu.

Flori Dinu, directorul general al Hexi Pharma, a ajuns la Judecatoria Sectorului 5 unde se va decide daca va fi arestata

Flori Dinu, directorul general al Hexi Pharma a fost scoasa din Arestul Central al Politiei Capitalei si dusa la Judecatoria Sectorului 5 unde magistratii vor decide daca emit un mandat de arestare preventiva valabil pentru 30 de zile pentru 99 de.

Ce acuzatii ii aduce Parchetul General lui Flori Dinu, directorul general al Hexi Pharma

Directorul general al companiei Hexi Pharma, Flori Dinu, a coordonat intreg personalul sa promoveze produsele, desi stia ca ele nu respecta specificatiile de pe etichete, si a intermediat activitatea de negociere si incheiere de contracte de furnizare, inducand in eroare reprezentantii unitatilor medicale, sustine Parchetul General.

Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, luata cu mascatii si dusa la audieri. Aceasta ar avea calitatea de suspect in dosarul dezinfectantilor diluati (VIDEO)

Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma, a fost luata de mascati si dusa la Parchetul General pentru a fi audiata in dosarul dezinfectantilor diluati, informeaza B1 TV. Potrivit unor surse, aceasta.

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu: Nu ma vad vreodata in viata mergand sa ofer mita vreunui medic in numele Hexi

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu, a avut o prima reactie in urma dezvaluirilor jurnalistului Catalin Tolontan privind circuitul spagii in cazul Hexi Pharma. Unul dintre cei mai.

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu: Nu ma vad vreodata in viata mergand sa ofer mita vreunui medic in numele Hexi (VIDEO)

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu, a avut o prima reactie in urma dezvaluirilor jurnalistului Catalin Tolontan privind circuitul spagii in cazul Hexi Pharma. Unul dintre cei mai.

Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, a fost retinuta pentru 24 de ore

Aceasta este acuzata de 99 infractiuni de inselaciune in forma continuata Flori Dinu, director general al Hexi Pharma, a fost scoasa vineri seara cu catusele la maini din sediul Parchetului General si a fost dusa in arestul Politiei Capitalei, informeaza Agerpres. Ea a fost retinuta retinuta vineri, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului General in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale, fiind acuzata de savarsirea a 99 de infractiuni de inselaciune in forma continuata si 29 de infractiuni de inselaciune in forma simpla, precum si infractiunea de participatie improprie de zadarnicirea combaterii bolilor.

Flori Dinu, despre scandalul Hexi Pharma: Cred ca in momentul in care incepi sa prinzi putere, devii periculos pentru multe alte interese (VIDEO)

Directorul general al Hexi Pharma, Fori Dinu, a declarat joi ca in ultimul an compania pe care o conduce avea o cota de piata de 20% si ca singurele nereguli sesizate pana acum au legatura cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2739 seconds )