Libnet.ro
UNICEF

17:00

Parchetul general: Flori Dinu, stiind ca produsele Hexi nu respecta specificatiile, a coordonat tot personalul de vanzari

Hotnews Hotnews,
 Parchetul general: Flori Dinu, stiind ca produsele Hexi nu respecta specificatiile, a coordonat tot personalul de vanzari

Parchetul General afirma ca Flori Dinu, in calitate de director general al Hexi Pharma, avand atributii in special pe partea de vanzari desfasurata de societate, la instigarea lui Dan Condrea si cunoscand ca produsele comercializate nu respecta specificatiile din etichete, a coordonat intreg personalul care le-a promovat si a intermediat activitatea de negociere si incheiere de contracte de furnizare, inducand in eroare reprezentantii unitatilor medicale, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Parchetul General: Flori Dinu a coordonat activitatea ilegala a Hexi Pharma in cunostinta de cauza

Parchetul General sustine ca Flori Dinu, in calitate de director general al Hexi Pharma, avand atributii in special pe partea de vanzari desfasurata de societate, la instigarea lui Dan.

Parchetul ICCJ: Flori Dinu, cunoscand ca produsele nu respecta specificatiile, a coordonat intreg personalul

Procurorii de la Parchetul ICCJ explica intr-un comunicat de ce a fost nevoie de emiterea unei ordonante de retinere pe numele directorului general al Hexi Pharma si sustin ca Flori Dinu cunostea si isi asumase neconformitatile de pe etichete inducand.

Flori Dinu a coordonat activitatea ilegala a Hexi Pharma in cunostinta de cauza

Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, retinuta pentru 24 de ore *Aceasta este acuzata de 99 infractiuni de inselaciune in forma continuata --------- *ACTUALIZARE 16:20 Parchetul General sustine ca Flori Dinu, in calitate de director general al Hexi Pharma, avand atributii in special pe partea de vanzari desfasurata de societate, la instigarea lui Dan Condrea si cunoscand ca produsele comercializate nu respecta specificatiile din etichete, a coordonat intreg personalul care le-a promovat si a intermediat activitatea de negociere si incheiere de contracte de furnizare, inducand in eroare reprezentantii unitatilor medicale care au achizitionat produsele. *ACTUALIZARE 15:42 Hexi Pharma: Flori Dinu ar fi aflat ieri ca existau retete schimbate *ACTUALIZARE 12:36 Directorul de productie de la Hexi Pharma, Mihail Leva, pus sub acuzare *ACTUALIZARE 11:11 Directorul Hexi Pharma stia de diluarea dezinfectantilor; reteta, impusa de Dan Condrea .

Flori Dinu, directoarea Hexi Pharma, in arest la domiciliu

Judecatoria Sectorului 5 a respins, sambata, cererea procurorilor de la Parchetul General de arestare preventiva a directorului general Hexi Pharma, Flori Dinu, si a decis ca aceasta sa fie plasata in arest la domiciliu, anunta Agerpres. Decizia nu este definitiva, iar Flori Dinu va fi eliberata din arestul Politiei Capitalei la expirarea ordonantei de retinere de 24 de ore, emisa pe numele ei, vineri. Citeste si - Parchetul General: Flori Dinu, stiind ca produsele Hexi nu respecta specificatiile, a coordonat tot personalul de vanzari.

Flori Dinu, despre scandalul Hexi Pharma: Cred ca in momentul in care incepi sa prinzi putere, devii periculos pentru multe alte interese (VIDEO)

Directorul general al Hexi Pharma, Fori Dinu, a declarat joi ca in ultimul an compania pe care o conduce avea o cota de piata de 20% si ca singurele nereguli sesizate pana acum au legatura cu.

Flori Dinu, directoarea Hexi Pharma, plasata in arest la domiciliu

Aceasta este acuzata de 99 infractiuni de inselaciune in forma continuata --------- *ACTUALIZARE 19:14 Judecatorii au decis ca Flori Dinu, director al Hexi Pharma, poate fi cercetata in arest la domiciliu, informeaza Digi 24. Decizia a fost luata de Judecatoria Sectorului 5 si poate fi contestata la Tribunalul Bucuresti. *ACTUALIZARE 16:20 Parchetul General: Flori Dinu a coordonat activitatea ilegala a Hexi Pharma in cunostinta de cauza Parchetul General sustine ca Flori Dinu, in calitate de director general al Hexi Pharma, avand atributii in special pe partea de vanzari desfasurata de societate, la instigarea lui Dan Condrea si cunoscand ca produsele comercializate nu respecta specificatiile din etichete, a coordonat intreg personalul care le-a promovat si a intermediat activitatea de negociere si incheiere de contracte de furnizare, inducand in eroare reprezentantii unitatilor medicale care au achizitionat produsele. *ACTUALIZARE 15:42 Hexi Pharma: Flori Dinu ar fi aflat ieri ca existau retete schimbate *ACTUALIZARE 12:36 Directorul de productie de la Hexi Pharma, Mihail Leva, pus sub acuzare *ACTUALIZARE 11:11 Directorul Hexi Pharma stia de diluarea dezinfectantilor; reteta, impusa de Dan Condrea.

Flori Dinu a fost retinuta pentru 24 de ore. Directoarea Hexi Pharma este acuzata de 128 de infractiuni

Flori Dinu, directorul firmei Hexi Pharma, a fost ridicata de politisti, vineri, si dusa la Parchetul instantei supreme, unde a fost audiata in calitate de suspect in dosarul dezinfectantilor. Ulterior, Parchetul a dispus retinerea sa pentru 24 de ore, urmand ca procurorii sa ceara sambata masura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Flori Dinu, directoarea Hexi Pharma, ridicata cu mandat de politisti si dusa la Parchet

Flori Dinu, directorul firmei Hexi Pharma, a fost ridicata de politisti, vineri, si dusa la Parchetul instantei supreme, unde va fi audiata in calitate de suspect in dosarul dezinfectantilor.

Scandalul Hexi Pharma ia amploare. Surse: Directoarea companiei, Flori Dinu, a recunoscut ca stia despre diluarea dezinfectantilor (VIDEO)

Informatii incendiare apar in scandalul Hexi Pharma! Potrivit unor surse, Flori Dinu, directoarea companiei Hexi Pharma, ar fi recunoscut in fata procurorilor, in timpul audierilor, faptul ca stia.

Ce acuzatii ii aduce Parchetul General lui Flori Dinu, directorul general al Hexi Pharma

Directorul general al companiei Hexi Pharma, Flori Dinu, a coordonat intreg personalul sa promoveze produsele, desi stia ca ele nu respecta specificatiile de pe etichete, si a intermediat activitatea de negociere si incheiere de contracte de furnizare, inducand in eroare reprezentantii unitatilor medicale, sustine Parchetul General.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )