Libnet.ro
UNICEF

05:30

Parcul auto din Romania la final de 2015: Avem 5,15 milioane de autoturisme, categoria de varsta 6-10 ani e cea mai reprezentativa

Hotnews Hotnews,
 Parcul auto din Romania la final de 2015: Avem 5,15 milioane de autoturisme, categoria de varsta 6-10 ani e cea mai reprezentativa

Parcul auto din Romania numara la finele anului 2015 un total de 5. 182 automobile, aceasta fiind si cea mai reprezentativa categorie de vehicule dintre toate. In ceea ce priveste vechimea, automobilele aflate in categoria de varsta 6-10 ani sunt cele mai numeroase, cu o reprezentativitate de 29,6%, iar masinile cu vechime intre 0-2 ani inseamna 4% din totalul parcului de automobile national, reiese din datele comunicate de Directia Regim Permise si Inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV). continuă pe Hotnews

Piata masinilor noi din Romania a inceput cu dreptul anul 2016: crestere de 16,5% in ianurie

Inmatricularile de automobile noi din Romania au inceput anul 2016 cu o crestere de 16,5%, la un total de 5. 800 unitati, aceasta fiind cea mai buna luna din 2009 incoace. In cel mai bun an, 2008, s-au inmatriculat 29. 499 automobile noi in ianuarie.

New Kopel preconizeaza afaceri de peste 27 MIL. euro si intrarea pe piata de real estate din Romania

New Kopel Group, subsidiara holdingului Shlomo Group din Israel, cu activitati in leasing operational, inchirieri de masini, vanzari de autoturisme noi si rulate, vrea sa intre anul acesta pe piata de real estate din Romania si se asteapta la afaceri.

Topul companiilor din Romania cu cei mai multi angajati in anul 2015: retailerii domina clasamentul

Retailerul german Kaufland se afla in topul celor mai mari companii din Romania, dupa numarul de angajati, cu aproape 24. 000 de salariati, urmat la distanta de producatorul de hidrocarburi OMV Petrom. RO iti prezinta clasamentul celor mai.

Corina lanseaza Neprevazut, primul clip din Romania despre o iubire interrasiala

Cu doar cateva zile inainte de Valentines Day, Corina lanseaza Neprevazut, primul videoclip din Romania despre o iubire interrasiala. Mesajul transmis de noua piesa a artistei subliniaza ca dragostea este universala si ca nu tine cont de nicio preconceptie legata de rasa sau culoarea pielii.

Atac-surpriza la adresa lui Liviu Dragnea. Eu sunt cea mai defaimata persoana din Romania

Primarul Timisoarei se autoproclama cea mai defaimata persoana din Romania, insa considera ca Legea lui Liviu Dragnea privind defaimarea ar pune pumnul in gura tuturor romanilor. Nicolae Robu sustine ca a.

Industria muzicala din Romania, la ora bilantului

Pe 16 si 17 februarie 2016, Star Management si ArCuB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti vor organiza prima conferinta internationala dedicata exclusiv industriei muzicale din Romania intitulata Mastering The Music Business. Conferinta se va desfasura in incinta Hanului Gabroveni si va aduce impreuna personalitati din domeniul muzical international si romanesc, precum si specialisti din zona de online, marketing si branding muzical.

Forbes: Timisoara, cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016

Municipiul Timisoara a fost desemnat de Revista Forbes cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016, pentru al doilea an consecutiv, municipiul conducand in Top 10 al acestei clasificari realizate de publicatie, fiind urmata de Cluj Napoca si de Bucuresti, a declarat, marti, primarul Nicolae Robu, citat de Agerpres.

Forbes: Timisoara, cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016

Timisoara, desemnata de publicatia Forbes cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016 Timisoara, 9 feb /Agerpres/ - Municipiul Timisoara a fost desemnat de Revista Forbes cel mai bun oras.

Business Report: Romania importa curent: turbinele de la Portile de Fier se strica tot timpul, dupa cheltuieli de un miliard de euro; Top 10 cei mai mari consumatori de gaz din Romania; Dacia Duster, editia 2017, arata mai bine decat te-ai astepta

Companiile romanesti sunt cu gandul la expansiune si cu ochii pe bursa. Firmele din Romania au primit lectii dure despre criza in ultimii ani. De ce ignora Comisia Europeana adevaratele riscuri macroeconomice din Romania?Comisia Europeana a redus estimarile de crestere ale principalelor.

Subiectele Zilei: Romania otravita. Harta poluarii din Romania. Judetele cu soluri toxice; De cati ani ar avea nevoie Fiscul ca sa recupereze 2,6 miliarde de lei; Proiectul PNL pentru sanatate. Ne ajuta sau ne refuza dreptul la tratament gratuit?

Consecintele cazului Colectiv. Plan de actiune contra infectiilor din spitale. Deranjate de amploarea pe care a luat-o mediatizarea infectiilor. Interlopii care au transformat Valea Jiului in Valea Pumnului: gorilele Palesica, Simota si Litera, protejate chiar de oamenii legii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )