Libnet.ro
UNICEF

13:00

Paris Masters: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, invinsi in semifinale

Hotnews Hotnews,
 Paris Masters: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, invinsi in semifinale

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 6, a ratat, sambata, calificarea in finala turneului de la Paris, cu premii totale de 4,2 milioane de euro. continuă pe Hotnews

Paris Masters: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in sferturi

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au reusit sa se califice, miercuri, in sferturile turneului Masters de la Paris. Cei doi au trecut greu de perechea Santiago Gonzalez Mexic)/Julio Peralta Chile), scor 7-5, 3-6, 10-3.

VIDEO Paris Masters: Filip Krajinovic va juca prima finala ATP din cariera - Victorie in trei seturi cu John Isner

In varsta de 25 de ani, sarbul Filip Krajinovic locul 77 ATP, jucator venit din calificari) va disputa prima finala ATP din cariera, dupa ce l-a invins, sambata, pe americanul John Isner 14 ATP), favoritul numarul noua, in semifinalele Masters-ului de la Paris. Krajinovic s-a impus in trei seturi, scor 6-4, 6-72), 7-6 5), dupa doua ore si 30 de minute de joc.

Paris Masters: Rafael Nadal s-a retras din competitie, din cauza unei accidentari la genunchi

Calificat in sferturile Masters-ului de la Paris, Rafael Nadal a anuntat, vineri, ca s-a retras din competitie, din cauza unei accidentari la genunchiul drept.

Paris Masters: Marin Cilic, ultimul calificat in sferturi (Rezultatele zilei)

Marin Cilic cap de serie numarul trei) a completat tabloul jucatorilor calificati in sferturile Masters-ului de la Paris, jucatorul din Croatia trecand in doua seturi, scor 7-64), 6-2, de Roberto Bautista. Printre cei ramasi in competitie se mai numara Rafael Nadal, Jack Sock, John Isner sau Juan Martin del Potro.

Paris Masters: Rafael Nadal (victorios cu Hyeon Chung) va incheia anul pe primul loc al clasamentului ATP

Rafael Nadal s-a calificat in turul trei al Masters-ului de la Paris, ibericul trecand miercuri, dupa un meci dificil, de Hyeon Chung Coreea de Sud, 55 ATP). Succesul ii asigura lui Nadal locul intai in clasamentul ATP la finalul anului.

Paris Masters: Dominic Thiem, in optimile competitiei

Dominic Thiem 6 ATP) s-a calificat in optimile Masters-ului de la Paris, dupa ce a trecut in trei seturi, scor 6-4, 6-77), 6-4, de germanul Peter Gojowczyk.

Paris Masters: Eliminati in turul doi, Jo-Wilfried Tsonga si Kevin Anderson vor rata prezenta la Turneul Campionilor

Jo-Wilfried Tsonga si Kevin Anderson au iesit din calculele pentru o eventuala prezenta la Turneul Campionilor de la Londra, dupa ce au fost eliminati in turul doi al Masters-ului de la Londra, informeaza site-ul oficial al ATP.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )