Libnet.ro
UNICEF

01:05

Paris Masters: Rafael Nadal (victorios cu Hyeon Chung) va incheia anul pe primul loc al clasamentului ATP

Hotnews Hotnews,
 Paris Masters: Rafael Nadal (victorios cu Hyeon Chung) va incheia anul pe primul loc al clasamentului ATP

Rafael Nadal s-a calificat in turul trei al Masters-ului de la Paris, ibericul trecand miercuri, dupa un meci dificil, de Hyeon Chung Coreea de Sud, 55 ATP). Succesul ii asigura lui Nadal locul intai in clasamentul ATP la finalul anului. continuă pe Hotnews

Clasamentul ATP: Roger Federer s-a apropiat de liderul Rafael Nadal la 1.460 de puncte

Castigator pentru a opta oara a turneului de la Basel competitie de categorie 500), Roger Federer s-a apropiat la 1. 460 de puncte de Rafael Nadal, liderul ierarhiei ATP. Pana la finalul sezonului, cei doi vor mai disputa doua turnee importante: Masters-ul de la Paris in aceasta saptamana) si Turneul Campionilor 12-19 noiembrie), astfel ca lupta pentru prima pozitie ramane deschisa. Marius Copil, cel mai bine clasat jucator din Romania, a coborat 14 locuri in ierarhie, aflandu-se acum pe 92.

Roger Federer a luat o hotarare care ii usureaza viata lui Rafael Nadal. in ce situatie se afla cei doi colosi ai tenisului masculin mondial

Roger Federer si Rafael Nadal au dominat tenisul masculin in 2017, oferind unul dintre cele mai frumoase dueluri din istoria acestui sport.

Paris Masters: Dominic Thiem, in optimile competitiei

Dominic Thiem 6 ATP) s-a calificat in optimile Masters-ului de la Paris, dupa ce a trecut in trei seturi, scor 6-4, 6-77), 6-4, de germanul Peter Gojowczyk.

Paris Masters: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in sferturi

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au reusit sa se califice, miercuri, in sferturile turneului Masters de la Paris. Cei doi au trecut greu de perechea Santiago Gonzalez Mexic)/Julio Peralta Chile), scor 7-5, 3-6, 10-3.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )